Stisses bjöd på dansgodis i Karlstad

26 jan

På Seniorernas Hus i hjärtat av Karlstad samlades mogen ungdom för att njuta av en kväll fylld med dans och musik signerad Stisses dansband. Med Lars Eriksson på sax, klaviatur och sång samt Stefan ”Stisse” Svensson Pousette på sång och gitarr, lovar kvällen en resa genom nostalgins vindlande stigar.

Stämningen är från första stund laddad med förväntan och glädje när besökarna kliver in i danslokalen. Kvällen fylldes med den värmande tonen av Lars Erikssons saxofon, klaviatur och sång, som tillsammans med Stefans starka röst och gitarrspel skapade en underbar musikalisk resa. Dansgolvet var centralt för den mogen ungdomen i Karlstad, som snabbt fylldes av par och glada dansvänner som lät sig svepas med i de härliga takterna.

Den breda och blandade repertoaren spände över kända evergreens som plockade fram leenden på de dansandes läppar. Stisses dansband förstod konsten att spela låtar som publiken känner igen och älskar.

Arrangörskapet bakom evenemanget visar sig vara en väsentlig del av framgången. Allt var väl organiserat, från entrén till dansgolvet och den tilltalande atmosfären som omgav Seniorernas Hus. Publiken kände sig verkligen välkomna och omhändertagna under hela kvällen.

Det är tydligt att dansen på Seniorernas Hus i Karlstad fyller en viktig social funktion för mogen ungdom. Karlstad har historiskt sett varit ett stort dansmmecka med dansställen som stadskällaren, Hyttan Folkets Hus, Sandgrund och Mariebergsskogen.

Kvällen blev en härlig säsongspremiär där alla trivdes, umgicks och hade härlig danser till Stisses härliga toner.

Publicerad: 2024-01-26 15:20:35

admin