Julbord med jobbet

19 dec

Nu har vi avklarat julnorddet med jobbet. I år var det bokat på Kristinehamn Conference Centre. Där skulle Gris Nils uppträda och Dublin Fair uppträda. Det hela började på firman med lite ”förfest”.

Där efter gick vi i samlad trupp till KCC där vi avnjöd ett riktigt smarrigt julbord. Mycket gott fanns det att smaka på. Det hela artade sig till en riktig trevlig kväll. Gris-Nils fick lockade till många glada skratt.

Dublin Fair gjorde nog ingen besviken. Jösses vilket goo det var i grabbarna. Vilken stämning det blev. Full fart i 180. När det var klart på KCC beslöt vi oss för att vandra vidare till Harrys.

På Harrys drack vi lite gott och festade vidare. På kvällen här var det även världspremiär för gruppen Pökerz. Världens enda Ronny & Ragge Show. Gruppen med megahits som tex: ”Köra fort som fan”, ”De é sommar” och ”Rara söta Anna” tar Pökerz med publiken tillbaka i tiden. Jag har aldrig vrit något fan av Ronny & Ragge så man får väl tycka vad man vill om detta. Men det var ett jäkla håll i gång på publiken på statt.

Efter att mina kollegor på ett eller annat sätt lämnat statt beslöt jag mig för att ta en taxi hem. Men så blev det inte. Min broder messade och frågade jag jag gjorde. Kontentan blev att han kom och hämtade mig och körde hem mig tryggt och säkert. Tack för det. Här kommer lite bilder från kvällen.

Publicerad: 2016-12-19 18:35:05

admin