Karlsson i Mariestad

19 feb

I dag blev det en tur ner till Vänerstaden Mariestad och Karlsson. Vem är då Karlsson i Mariestad. Jo Karlsson är ett lågprisvaruhus som enligt dem själva säljer ”Allt mellan himmel och gjordfräs”.

Det var med lite spänning vi åkte dit för att shoppa. Ska man åka hit, säger en del att man nästan precis som när man åker till Ullared ha en strategi. Men här är det inte så stort som på Gekås så här behöver man inte strategi.

Jag köpte en hel del billiga saker här. Lite kläder i form av tröjor och sånt, cd-skivor, godis och lite annat användbart. Man får gå över butiken två gånger för att se så att man inte har missat något. När vi ansåg att vi fått med oss det vi ville ha var det dags att gå mot kassan. Som tur var, var det ingen direkt kö så det gick snabbt och lätt.

Har man gått och shoppat blir man ju lite hungrig. Så vi åkte in mot centrum och på vägen dit stannade vi och åt en rejält Lövbitstallrik med mycket pommes och bearnéssås på Pizzeria ”Nya Smash” som ligger på Hertig Karls Torg 4. Ett helt ok ställe, men ack så små tallrikar. Men se upp så inte alls for ut från tallriken. Men det var så himla gôtt så man fick så ut med det. Efter denna lunch tog vi och styrde kosan hemåt.

Publicerad: 2006-02-19 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.