OS Medaljer och Tradera

22 feb

Det går ju bra i OS för Sverige. Vi tar ju medalj efter medalj. Tänk att det går så bra. Själv har jag tippat på att vi tar minst 4 guldmedaljer och det tror jag garanterat vi kommer göra. Medaljer totalt blir väl minst 10 st får vi hoppas på. Alltid kul att få se på OS, eller hur?

Sen så håller jag på lite med Tradera.
Tradera är så himla kul. I dag fick jag ett paket med 5 cd-skivor med dansband som jag bjudit på. Alltsammans för 40:- Två skivor var inplastade med prislapparna kvar. Ibland har man tur. Det är så kul att bjuda på objekt på tradera, och sedan få dom trevliga vinnarmailen. Ännu trevligare är det nog att få mail om att någon har köpt något av mig på tradera. Jag har några få objekt ute. Säljer ut en del skivor som jag har dubbletter på.

Så har man idag chatta med Peppe och Malin. Mycket roligt att se vad dom svarade på alla dessa frågor som dom fick. Tycker att Peppe och Malin var ett bra danspar i Let´s Dance i det avseende att dom bjöd så mycket på sig själva. Man glömmer nog aldrig Malins sprudlande leende.

I morgon gäller det att vara uppe i ottan om man ska ha något på årets bokrea. Hoppas hitta billiga databöcker.

Publicerad: 2006-02-22 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.