Larz Kristerz – Om du vill

18 okt
Larz Kristerz . Om du vill
Larz Kristerz . Om du vill

LARZ KRISTERZ – OM DU VILL
Betyg: 2
Skivbolag: Sony Music Entertainment
Antal låtar: 13
Totallängd: 42:45

Dom har gjort en repris på sitt förra album. Plankat en knippe kända låtar som man gjort om i diverse mer eller mindre lyckade versioner och blandat upp med några nya originallåtar. Nu är det ju i och för sig Larz Kristerz koncept detta med retrostilen. Men att ta kända låtar och göra om i nya versioner känns stundtals lite krystat. Hade man inte ork att leta originallåtar? Sen undrar man lite om dom inte hade råd med nya scenkläder till nya skivan för jag ser då ingen skillnad.

Säga vad man vill om Larz Kristerz men dom har i alla fall fått fart på dansbandsbranchen och fått ut folk till dansbanorna vilket sin tur genererat i nöjda arrangörer.

Men nya plattan är lite för förutsägbar. Man vet ungefär hur det kommer att låta. Det låter ganska bra musikaliskt om Larz Kristerz.
Men det finns några få låtar som funkar att lyssna på. Nostalgin flödar i ”You Don’t Have To Say You Love Me” och det är skönt gung i ”Half A Boy Half A Man”. Detta kanske inte är den skivan jag prioriterar mest i samling.

X= Katastrof
1= Dålig
2= Skaplig
3 = Godkänd
4 = Mycket bra
5 = Mästerligt

Publicerad: 2009-10-18 17:41:09

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.