Livet är lätt att leva

24 jan

Idag borde man inte jobba, utan vara ute i det fina soliga vädret. Det är ju en underbar vinterdag i dag, inte speciellt kallt, mycket sol. På min hemsida finns det en fint galleri med lite vinterbild ni kan kika på.

Just nu håller jag på och pular lite med en hemsida till dansbandet Riivaz som kommer från Skånes Fagerhult.

Vad har hänt sen senaste bloggen då? Inte speciellt mycket har hänt faktiskt. Det är trivsamt liv man lever just nu. Och när allt flyter på som det gör är det livet lätt att leva.

På jobbet just nu så är jag med och planerar för kommuncupen. Här om veckan var jag till vår trycker och kopierade lite listor. Jag vill för er som bor i Kristinehamn rekommendera det tryckeriet som vi använder oss av. Pitney Bowes heter det. Fråga mig inte vad det står för. Tänk att dom inte kan ha vettiga namn. Vad är det för fel på ”Svenssons Tryckeri” eller Snabbtryck AB? Men det är ju bara att acceptera att dom Pitney Bowes. Värre saker har man fått stå ut med. Vill ni ha förstklassig personlig service och otroligt billiga priser är det till träslottet i Kristinehamn ni ska bege er. Nog om smöreri, Tänk om dom skulle läsa detta. Då skulle dom nog så bli så malliga. Men vad är det för fel att rosa någon för det jobb dom gör.

Åter till cupen; Samtliga fotbollslag ställer upp i cupen, förutom IFK Kristinehamn som tyvärr fick lämna återbud. Nu får vi hoppas att det bästa laget vinner, det brukar vara så. Den 11 februari med start 09.00 spelas kommuncupen i Lantmannahallarna i Kristinehamn.

Publicerad: 2006-01-24 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.