Torgny Melins på P3 Guldgalan – Coolt

22 jan

I lördags var jag nere på stan och kikade. Jag var inne på Metro (klädbutik på Gågatan i Kristinehamn) och fann ett par skitsnygga jeans som mamma tyckte att jag skulle köpa.
Själv diggade jag dem, men sa att jag ville ”tänka på saken”. I går gick jag dit för att köpa dom. Tror ni inte att någon hade köpt min storlek. Jäkla skit J. Så nu får jag kontakta Jack´n Jones i Karlstad för att se om dom kan ha någon modell kvar. Så kan det vara.

Av detta har jag lärt mig att har jag pengar och anser mig ha råd så ska jag slå till på en gång. Så slipper man gå och ångra sig varför man inte köpte dem.

På kvällen hade vi småplaner på att åka till Forshaga på dans. Vännerna i Danslaget stod på scenen, men planerna avblåstes efter varningar om snökaos och busväder. Så det fick bli en hemmakväll framför tv:n

Där såg jag på P3 guldgalan. Spännande eftersom Torgny Melins skulle vara med där och uppträda. Jäklar vilket uppsving dom har fått genom sina Teddybearstolkningar i dansbandsversion. Hoppas nu att alla ungdomar hittar ut till dansbanan tack vare Melins. Hoppas kan man ju alltid.

Publicerad: 2006-01-22 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.