Lövgrens i Brunnsparken Örebro

27 sep

Brunnsparken Örebro
Brunnsparken Örebro

Att spela 11 dagar på rad är lite av en brad trycker jag. Speciellt om merparten av jobben är på olika arenor. Detta hade Claes Lövgrens gjort i lördags då jag dansade till dem i Brunnsparken Örebro. Nicke Fredriksson bandets gitarrist berättade att när dom kommit hem på måndag, har dom varit ute på 11 dagars sammanhängande turné. Jag beundrar alla dessa dansband som åker land och rike runt för att glädja oss dansare med sin musik.

Med 160 spelkvällar per år blir det väl inte så mycket tid över till annat som har med orkestern att göra. Kanske bandet skulle ta sig tid till att repa in en eller två nya låtar till repan. Skadar ju inte att uppdatera sig lite.

Danspublik i Brunnsparken
Danspublik i Brunnsparken

Men i lördags i Brunnsparken så märktes det inte mycket av att pojkarna varit ute så länge på turné. Dom lever väl efter mottot ”The show must be go on” och det stämde verkligen. Stämningen bland dom 600 dansarna var på topp från första till sista dans.

Sammanfattningsvis blev det en mycket angenäm och trevlig kväll. Mötte en och annan bekant där.

Claes Lövgrens
Claes Lövgrens

Nu får vi se när det blir dans till Lövgrens nästa gång. Den 14/11 då grabbarna är i Forshaga är jag själv ute på böljan blå. Med Cinderella så klart. Det blir en nöjeskryss med jobbet. Ska bli riktigt skôj.

Publicerad: 2009-09-27 21:52:32

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.