Lunch på Gretas idag

30 nov

Torsdag idag. Blev lunch på Gretas idag, Mamma fyller år så vi tog oss en buffé där. Det finns alltid tre smakrika rätter att välja på.

Idag var det 4 st rätter man kunde välja på; Pannkaka och ärtsoppa, Thaigryta med ris och Pastalåda med fläskfilé. För mig blev det, det sistnämnda alternativet.

Anledningen till lunchen var mammas födelsedag.

Mycket jobb just nu Har 6 olika hemsidesprojekt och det 7:e är eventuellt på väg det med. Roligt att folk väljer just mig. Nu ska jag fortsätta med en förstudie till Janne Martins Orkester, och sen ska jag kolla macrobilderna som Liselotte från Arvika mailat mig. Men först blir det nog lite tårta innan jag sätter mig vid datorn.

Publicerad: 2006-11-30 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.