Supertack Gunnel

24 nov

Just nu sitter jag på bussen igen och bloggar lite. Är på våg till sjukhuset för lite sol och badbehandling för mitt eksem. Det blir bara bättre och bättre med mitt eksem och det kliar inte alls lika mkt som förut.

Men det som är lite trist som dom har sagt till mig är att jag aldrig kommer att bli fri från eksemet, det sitter i generna på något sätt.
Så man får väl stå ut med att alltid vara beroende av bad och sol. Trist men sant, Har iofs hört att det växt bort på en del men det gör det nog inte på mig.

Jag måste också berätta bårdagens händelse. Var ju som jag skrev i går till ”vårt tryckeri” som vi på jobbet anlitar. Pitney Bowes, (jäkla krångligt namn) vad är det för fel på Gunnels tryckeri eller något liknande.

Nå väl, jag tog en chansning och åkte upp för att få lite saker kopierade. Normalt får man ju lämna in jobben och hämta senare. Men vad sker. Jo denna underbara människa som tar emot där uppe avbryter en del jobb ”bara” för att ta mitt jobb som jag behövde samma dag. Iofs var ju jobbet hon höll på med också brådskande.

Jag har alltid när jag besökt detta ställe fått superbra service. Numera är det värt att åka upp till dom när dom har så bra priser. Mycket billigare än att gå på få kopierat någonstans på stan. Så behöver ju billiga kopior och superbra service ska du bege dig till Pitney Bowes i Kristinehamn.

Publicerad: 2006-11-24 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.