Ny hemsida

23 nov

I går kväll så tog jag ner min hemsida för att lägga upp en ny. Arbetet med det går kalas. Så snart hoppas jag att den nya hemsidan är i bruk och att allt fungerar som jag vill att det ska fungera.

Har lite problem med vissa gästböcker som jag har gjort åt ”mina dansbandskunder” Så nu får jag försöka tänka ut någon smart idé på hur jag ska komma till rätta med problemet. Får göra som andra gör när dom får problem som dom ej kan lösa. Dom googlar som det heter. Söker efter råd och hjälp på google. Och det har ju funkat förut för mig.

Sen ser jag fram emot helgen då jag ska på bokmässa i Karlstad och träffa mina kompisar som är där för att göra reklam för sin dansbandsbok som blivit lovordad i pressen och media överhuvudtaget. Men det som slår det mesta är nog att dom live på mässan ska spela upp. Tja kanske inte till dans, men vem vet. Kanske det blir någon som tar sig en svängom. Den som besöker mässan får ju se. Jag lovar att återkomma i ämnet som jag döpt till Roger Lööfs trio spelar för kultureliten.

Publicerad: 2006-11-23 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.