Mackan på barnkalas

15 dec

En dag på jobbet kom det in ett par clowner och överraskade oss med ett paket som det sedan small av så det blev ett konfettiregn. Vi var lite nyfikna på vad dessa ville och vad meningen var med detta. De hade en clownbil utanför. Det hela visade sig var en inbjudan till ett barnkalas som våra vänner på Zebraweb skulle anordna. När det har sina fester går de ”all in” på samtliga punkter. Det är genomarbetat och med teman varje gång. Och eftersom de nu firade 10 år så passade det bra med barnkalas som tema.

Jag visste på en gång vem jag skulle klä ut mig till. Så jag åkte till Karlstad dagen innan och fixade det sista till min outfit. Stort tack till butiken ”Partaj” som ordnade så att jag kunde fullborda detta. Som ni kan se på bilderna nedan så blev det ingen mindre än Super Mario som jag klädde ut mig till. Snickarbrallorna hade jag sen tidigare. Den röda tröjan rean HM ut för en undring och de andra gick på en tvåhundring.

När vi anlände till kalaset blev det fotografering med Zebran vilket var enormt stort. Sedan blev det mingel och tipspromenad innan grundaren Daniel tog till orda och hälsa alla välkomna. Han berättade lite kort om företaget och dess historia. Sedan gled han över till att berätta om vad han gjorde när han var tio år och vad man gjorde då. En sak som kom på tapeten var Hajk.

En tjock tv satte på med det klassiska tv-programmet. Men dessvärre blev det ”tillfälligt avbrott”. Hur man löste det? Jo det var bara att säga Tjipp och kalla in Bengt Alsterlind ”på riktigt” till kalasdeltagarnas stora förtjusning. Han tog direkt fram den klassiska Hajkboken och visade oss några tips hur man med hjälp av en dagstidning viker oss en festlig hatt. Fick också lära oss att med hjälp att toarullar och en dammsugare kunde göra en utskjutningsgrej för pingisbollar. Mycket praktiskt må jag säga. Som avslutning blev det allsång tillsammans med Sven-Erik och Ingvar Karlsson som på tv-skärmen sjöng den klassiska ”Sommar och sol”. Efteråt blir det lite fotografering med Bengan och vi fick en varsin Hajkbok. Stort att träffa en sådan legend sen barndomen.

Efter detta fortsatte kvällen en våning upp där det var bollhav, hockeyspel samt en massa olika arkadspel och det bästa av allt Nintendospel. Ja där fanns ett äka Nintendo 8-bitar spel med de klassiska spelen Super Mario Bros, Zelda och Ice Hockey och allt vad de heter. Underbart!!!!

Sammanfattningsvis blev det ett riktigt trevligt barnkalas med trevligt sällskap. Man förstår att det legat mycket planerade bakom detta. Men så är det ju Zebraweb också.

Här kommer lite fler bilder från barnkalaset.

Publicerad: 2017-12-15 23:22:45

admin