Mackanz finns så klart på facebook

26 nov
Mackanz finns så klart på facebook
Mackanz finns så klart på facebook

Jag har fått en del förfrågningar om jag finns på facebook? Och svaret är JA det gör jag. Vill du lägga till mig som vän där är det bara att du kontaktar mig via min hemsida www.markuz.se å berättar jag vad jag heter om du nu inte redan vet det.

Jag var länge skeptisk och motståndare till facebook. Men en dansbandskompis i Arvika ”tjatade” på mig att jag skulle bli medlem där och det ångrar jag inte. Vad mycket vänner man hittat där och vad mycket nya kontakter man knutit tack vare facebook. En del kontakter har mynnat ut i jobb med. Alltid lika trevligt.

Publicerad: 2009-11-26 17:32:14

admin

One thought on “Mackanz finns så klart på facebook

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.