Magnus Carlsson vann som väntat

15 feb
Magnus Carlsson vann som väntat
Magnus Carlsson vann som väntat

Jaaaaaaa.. så j*vla lycklig och glad att Magnus Carlsson gick vidare direkt till finalen. Så himla rätt. Tack Sverige och alla som röstade!!
Sen trodde jag seriöst att min tips skulle gå in med Samir & Viktor till final. Men kidsen fick inte bestämma helt. Dom skickades i alla fall till andra chansen. Så lite halvrätt fick jag ju ändå. Jag var nog lika nervös som Magnus när sista namnet skulle ropas upp. Det hade varit total katastrof om han inte gått vidare.

Jag diggar verkligen Magnus bidrag ”Vi möts i gamla stan”. En äkta schlager med andra ord. Stort grattis till dig Magnus!!

I övrigt var det inte alls många bidrag som berörde mig ikväll. Emelie Irewald har en fin röst men en låt som inte alls berörde. Kanske fel forum för denna tjejen? Marie Bergman & Sanne Salomonsen var lite mellanmjölk. Neverstore kunde jag inte alls ta till mig.

Så med facit i hand får man vara riktigt nöjd med utgången.

Publicerad: 2015-02-15 01:36:08

admin