Nostalgigala i Karlstad med dansbandshjältar

14 feb
Nonstalgigala i Karlstad på CCC
Nonstalgigala i Karlstad på CCC. Fotomontage: Markus Redman

Den 28 februari är det stor nostalgiafton på Karlstad CCC. För musiken svarar inga mindre än Dick Zetterströms och Karlstad Örjans som återuppstår för en kväll. Det blir även uppträdanden av banden Sixties och Rockerz.

”Sista natten med gänget” kallar man detta nostalgiparty, och partyt är som vanligt öppet för alla och envar oavsett ålder. Men liksom det förra partyt, så är det först och främst en Nostalgi-tripp för alla dom som upplevt Tidseran med dans Hyttan-Sandgrund-Stadskällaren m.m i Karlstad och Disco-klubbarna , Together, Night-club Europa-Träffen-Sola-baren m.m. och eftersom vi i dagsläget inte vet om det blir nåt mer Nostalgi-party, i denna digniteten efter detta så kallar vi det för ”Sista Natten med Gänget”.

Den här gången har man äntligen fått det på en lördag också. kanon för er lite långväga gäster, som inte träffat kompisar på kanske 20-30 År. och inte nog med det, utan vad kan väl passa bättre än att lägga det i samma byggnad som gamla HYTTAN (CCC) där dom flesta svirade på både 70-80 talet.

Till alla som även gillar Discoeran, så har man slagit till ordentligt för att få till denna delen denna av kvällen. Det är ingen mindre än Clabbe (Rakt-över Disk) Geijerstam som kommer att köra dom bästa låtarna från Radio-programmet Rakt-över -disk. från 70-80 talet.

Så mycket större större än så här, gott folk kommer det nog aldrig mer att bli.

Se här en intervju med Karlstad-Örjans inför nostalgikvällen.

Nostalgipartyt i Karlstad
Nostalgipartyt i Karlstad
Publicerad: 2015-02-14 19:30:05

admin