Mats Bergmans och Gustav Fröding

11 mar
Mats Bergmans
Mats Bergmans

Vad gör man en fredag så häri början av mars. Jo man kan göra som broder och jag gjorde. Åka på dans till Hotell Fröding i Karlstad. Spelningar på hotell och konferensanläggningar kan te sig hur som helst. Det kan vara fullkomligt öken och inga dansare knappt, eller mycket folk och toppenstämning.

Strax efter halv nio rullade vi in på en halvfull parkering vid hotellet. Hade hoppats på att det skulle vara mer bilar där än vad det var. Betalde entré och spanade ut över restaurangen som var lite mindre än halvfull. Undrade lite först var alla dansarna var? Satt alla uppe på sina rum och ”förfestade” eller vad?

Mats Bergmans på Hotell Gustav Fröding
Mats Bergmans på Hotell Gustav Fröding

När Tobbe knackade igång det hela vid nio snåret så var det en del gäster som vågade sig upp på golvet. Och ju längre tiden gick på kvällen blev det fler och fler som kryssade runt på det kaffebeströdda golvet. Visst kunde det ha varit lite med folk men dom som var där höll i gång från första till sista dans. Mats Bergmans spelade en hel del nya låtar från den kommande plattan som släpps den 20 mars. Och efter att ha hört det materialet lovar
skivan bara gott.

Danspublik
Danspublik

På hotell Fröding spelar man 45 minuter pass och har sedan paus i 10-15 minuter och spelar sedan nästa 45 minuters pass. Detta gör man så klart för att folk ska få tid att handla i baren. Publiken som var på plats var städad och dansant. På vissa ställen där man dans och bar kan det bli stökigt med öldrickande och berusande personer men det var inget man märkte av här.
Själv kopplade jag av med två cider. Mycket gott.

Sammanfattningsvis blev det en trevlig kväll och fint avslut på en jobbvecka. Och det fanns ju plats till lite fler dansare men som jag skrev förut så höll ju dom som var där i gång. Bättre kvalité än kvantitet eller hur?

Mats Bergmans  på Hotell Gustav Fröding
Mats Bergmans på Hotell Gustav Fröding
Publicerad: 2013-03-11 00:39:33

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.