Möbelhandlarens dotter

9 maj

Det är med visst med vemod jag idag sett sista avsnittet av serien Möbelhandlarens dotter. Det har varit en mycket bra serie som jag följe vart enda avsnitt utav. Kul att få följa karaktärerna i dansbanden Hotshots, svinpål och alla de andra. För er som inte vet vad det är jag pratar om så kan jag berätta.
Möbelhandlarens dotter är en dramaserie och släktkrönika i sju delar som utspelar sig under en resa i norrlands inland. Jakob Eklund och Sofia Pekkari spelar titelrollerna som under resans gång lotsar oss genom släkten Tidmans historia från 60-talet och framåt. Jag tycker att Sofia Pekkari spelar mycket proffsigt som Möbelhandlarens dotter.
SVT som gärna spela in en fortsättning på detta, eller sända liknande serier. För detta är något man sett fram emot att varje måndag bänka sig framför tv:n klockan 20.00

Sen har jag fått ledmotivet till serien på hjärnan och kan inte få bort den. Så nu har jag äntligen fått tag på låten som spelas. När du var här och är inspelad av Drifters Orkester.

Källa: www.svt.se och www.drifters.se

Publicerad: 2006-05-09 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.