Strålande solsken

8 maj

Om ni undrar varför bloggen inte uppdateras lika ofta nu kan jag bar säga. Plus 25 grader varmt och strålande solsken. Ni förstår säkert vad jag menar.

Idag har jag varit till frisören och fått bort lite hår. Bad om att få kort. Och det blev kort. Men hon kunde gott ha tagit några millimeter till. Men jag är nöjd. Huvudsaken är att fått lite avskalat.

Annars är allt som vanligt. Underbart väder det är nu. Har flera dagar i sträck käkat glass. För mig som är allergisk mot marsipan, mandel, nötter och choklad i alla dess former. Så utbudet blir då begränsat för mig. Favoriten just nu är GB glass och Solero Red Fruit som är en mycket god glass.

Angående allergin så kan jag berätta att jag blir väldigt irriterad när man köper vissa glassar som det står jordgubbsstrut, och så har dom missat att skriva att dom fyllt struten med choklad. Jo det kanske står på den där pyttelilla deklarationen som man inte kan se vad det står. Det borde framgå på listan att till exempel struten är chokladfylld

Nu ska jag ut i det fina vädret.

Publicerad: 2006-05-08 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.