Mona G med nytt album i september

17 jun

I september släpper Mona G sin nya platta som fått den passande titeln ”Den bästa tiden mitt i mitt liv”. Plattan kommer innehålla en mix av countrylåtar och en del svenska låtar. Mona har även valt ut några klassiker sm hon skrivit till anda band och på plattan får nytt liv.

En skiva som till större delen är inspelad av amerikanska musiker i countryns mecka Nashville.
Mona har precis påbörjat sommarens spelningar och att hon efter 45 år i branschen fortfarande får sjunga och träffa Er, min publik, Jag känner hon som ett stort privilegium. Känner att jag just nu befinner mig i något som jag skulle vilja beskriva som ”Den bästa tiden i mitt liv” säger Mona. Omsalget är designat av Joakim Ekeludn och fotografen är som vamligt hans Persson.

Följande låtar finns med på plattan:
1. I’m gonna be a countrygirl again
2. Den bästa tiden i mitt liv
3. Vi såg tusen stjärnor tändas
4. Aldrig utan dig
5. En sång i mitt hjärta
6. The last thing on my mind
7. Det stormar inte mer
8. Ingen väg är för lång
9. Det är aldrig för sent att förlåta
10. I mina drömmar

Publicerad: 2017-06-17 22:03:02

admin