Någon får mig att må bra

24 mar

Tänk vad liver går upp och ner. Ibland känns det som man vandrar i samma spår och gör samma saker hela tiden. Men så finns det ljusglimtar i livet som sätter guldkant på tillvaron, och det är alltid trevligt. Ibland räcker med någon person som förgyller ens tillvaro. Och just nu är det en person som gör detta. Förgyller och sätter guldkant på mina dagar. Det är så underbart att känna att det finns någon där som får en att må bra. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer om detta men kan säga att ni gärna får bli medlem på dansbandsdax.se. Där kan man träffa många spännande personer. När jag började med dansbandsdax för sissodär sex år sedan så visste jag inte eller kunde ana att jag skulle möta och få en så underbar vän där inne som just nu är det underbaraste som finns. Nu ska jag inte blir mer personlig utan jag ville bara berätta att jag av detta mår mycket bra just nu.

I dag blev det en lång dag på jobbet, men underbart skoj. Vi hade öppet hus med ”mingel för våra kunder”. Vi hade några leverantörer där som visade upp sina produkter. Smörgåstårta, kaffe med tilltugg bjöd vi på, och alla som var där verkade trivas. Passade på att arbeta undan lite jobb.

Sen kan man ju inte komma ifrån dagens stora idrottshändelse. Färjestad gjorde det igen. Krossade Skellefteå AIK med 6-0, inte illa. Men det är lång väg kvar. Som det ser ut just nu så blir det ju Färjestad mot Frölunda. Man får hoppas Färjestad grejar sm-guldet. Hade varit skoj, om inte annat för Jörgen Jönsson att få avsluta sin karriär på ett snyggt sätt. Så vi får hoppas på det bästa att det blir fest på stora torget i Karlstad.

Nu är det åter dags att inta horisontellt läge i sänghalmen. Men ska först lyssna klart på brorsans sändning på dansbandsdax. I dag har det varit två underbara timmar med Fernandoz orkester. Underbar musik har det varit i alla fall.

Ha det gott alla blogglovers. Fridens liljor på er.

Publicerad: 2009-03-24 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.