Strålande solsken

19 mar

Strålande solsken bjöd Kristinehamn på idag. Underbart väder, och så är man inomhus. Hur dumt är inte det. Nästan så man skulle ha flyttat ut med datorn. Nåväl. Man får hoppas att vädret håller i sig till helgen igen. Just nu är allt så himla just i livet. Denna dag hade jag gärna upplevt flera utav. Allt har gått som på räls. På jobbet rusade tiden bara i väg så man undrar lite vad som hänt. Pizza blev det till lunch idag. Blev bjuden av jobbet så vi kalasade tillsammans med Wafab Bil som huserar i samma hus som oss. Kändes skönt att bli av med lite jobb idag som dragits ut på tiden av olika skäl, och att se slutresultaten som blev helt ok.

När jag kom hem väntade flera paket från traderasäljare på mig. Alltid kul när man får rolig post i stället för en massa räkningar. I dag blev skörden en massa skivor.

Just nu sitter jag och sänder nattsudd och har i mina lurar en underbar låt med Bengt Hennings vid namn ”En liten gulnad lapp”. Jisses vilken låt det är. Man får ju ståpäls. Bara texten är ju ren dansbandspoesi. Jag kan dessutom från mycket säkra källor (min mor) meddela att Tallvägen finns i Skoghall. Det är således ingen påhittad story om ni nu trodde det. I övrigt diggar jag Bengt Hennings nya platta. ”Gubbarna rockar fett”. Så löp och köp om nidiggar BH bandet med spets.

Nu blir det att styra kurs mot sängen. Skepp å hoj

Publicerad: 2009-03-19 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.