Nya glasögon snart

23 dec

Det är dan före dopparedan. Vad gör man en dag som denna? Jo man kan antingen inte göra någonting eller så gör man dom som inte fåt lön förrän nu och springer runt som en yr höna och jagar julklappar in i det sista. Jag nöjde mig med att tita på alla som stressar denna dag.

Ska man se på folks om stressar ska ju detta göras i en någorlunda stor stad. Så jag begav mig till Karlstad. Nu tänker ini väl att ja inte är klok som åker till Karlstad bara för att se på folk, men jag hade naturligtvis ett syfte med resan.

Syftet var att prova ut nya glasögon. Eftersom det är billigare priser i Karlstad. Hörde ni alla optiker i Kristinehamns BILLIGARE PRISER i Karlstad så for jag dit till Optikmagasinet som ligger på Drottninggatan, på andra sidan Åhléns. Efter synundersökning var det å dags att prova ut något snyggt. Jag fann ett par på en gång som jag fastnade för, men provade ändå ut lite andra bågar, modeller och färger Det blev ett par smala svarta glasögon. Ursnygga. Bilder kommer på hemsidan framöver. När det var klart blev det lite komplettering till julbordet på Konsum Norrstrandshallen.

Kvällen avslutades med bingospel. Som vanligt vann man ingenting.

Publicerad: 2005-12-23 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.