Ölme vann över Degerfors i het derbymatch

22 maj

Hejsan!
JAAAAA, vi vann mot Degerfors IF.
Den blev en skön derbyseger på Brovallen, den fjärde segern av sju möjliga i seriematchen mot Degerfors.

Nu har vi plusstatistik mot DIF, vi måste ju vara det enda lag i modern tid i Värmland som har den statistiken.

Matchen var oerhörd jämn. Jag tycker att vi hade första halvlek. Målet kom i 30:e minuten, och vi hade ett par riktigt bra lägen till 2-0.
Andra halvlek tog över utav Degerfors som naturligtvis ville kvittera, och dom skapade några riktigt bra lägen. Bland annat ett par träffar i trävirket.

Vi hade några bra kontringar där vi kunde gjort mål.
Mest rättvist kanske hade varit om det blivit oavgjort, men vi hade den lilla turen som gjorde att vi vann.

Det som var mycket roligt med matchen mot Degerfors var publiksiffran 2875 personer. Hoppas att intresset består och att vi i fortsättningen får många åskådare till våra matcher.

Publicerad: 2004-05-22 13:40:07