Ölme vann rättvist över Scandinavian FC

1 jul

Här kommer lite matchbilder från matchen mellan IFK Ölme och Scandinavian FC Örebro. En match där Ölme inte riktigt kom upp till sin ordinarie standarn men vann ändå. Sist lagen spelades kammade Ölme hem segern med 3-1 på Scandinavian FC Örebro – IFK Ölme
Pettersbergs IPs konstgräs i Örebro.

Då liksom nu tog Ölme ledningen. Roberio Chagas Teles satte läckert in 1-0 efter 17 min spelade minutrar. Ett resultat som ,an trodde skulle stå sig matchen ut. Men i den 89:e minuten kom kallduschen. Scandinavias spela54 Carl Hägg trixaer in 1-1 bakiom Anton Eriksson. Krysset var ett faktum trodde många. Men man ska inte ge sig.

Ölme krigade på bra och fick med sig ett mål och tre sköna pinnar genom ett frisparksmål av Reza Shirazi. Strax därefter blåste domaren av matchen. Härligt med ytterligare en 3:a i protokollet.

Publicerad: 2018-07-01 00:45:07