På Mellandagsrea i Karlstad

28 dec

Nu är jag hemma efter en tur till Karlstad där jag vandrat runt i butikerna i jakt efter en ny skjorta till nyårsafton. Jag hade sett ut en skjorta på MQ i Örebro men tyvärr fanns den inte min min storlek. Så jag chansade och tog en tur till Karlstad och sedan ut till Bergviks Köpcentrum. Man måste ju gamla lite för att vinna ibland. Och gissa om Mackan blev glad när han såg skjortan på MQ i exakt rätt storlek.

Jag passade även på att handla lite cd-skivor på rea. Lasse Stefanz näst nyaste cd ”Wind me up” samt en Eva Eastwood. Den sistnämnda är en artist som jag på senare tid fått smak för. En härlig musik som hon förmedlar med sitt band. Man blir på glatt humör när man lyssnar på henne och hennes musik.

Så här ser skjortan ut som jag inhandlade. Är de inte snygg så säg. Den var sänkt med 300 kr så det blev en ok affär även om man räknar in resan till Karlstad. MQ har riktigt snygga kläder. Jag handlar en del där men oftast på rea. Det är det är som bäst. Snygga mönstrade skjortor som sticker ut lite från mängden gillar jag.

När jag var ute och foyograferade senast så var det riktigt kallt. Jag förf’rades över att jag inte klädde på mig mer. Tänkt att det kan vara bra om man hade några ordentliga varma brallor att kunna ta på sig nästa gång. Så jag tänkte att ramlar jag över något framöver till bra pris så inhandlar jag det. Och det gjorde jag på Jack´n Jones. På ett reabord låg där ett par jeans av tjockare modell typ skidbrallor. Såg jag provade dem och de satt som en smäck. Frågade om priset. Killen i kassan sa att jag hade tur. De hade kostat 1800 men var sänkta . Det bar 94% rabatt på dem. Så de kostade mig en hundring. Killen i kassan skojade och sa att när det var så billigt skulle jag ta de andra paret med. Och så fick det bli.

Publicerad: 2017-12-28 23:56:00

admin