Peter & Bruno – live på Baggpipe Studios

17 mar

Peter & Bruno, Sveriges rockmusikal-favoriter, ger en livesänd konsert lördagen 20 mars kl 18.00. Konserten sänds från Baggpipe studios i samarbete med produktionsbolaget Reakt Live som står för förstklassig film- och ljudproduktion vid digitala sändningar.

Många har hört duons Queen-tolkningar ”Acoustic Queen” som förstås blir ett av inslagen i konserten tillsammans med andra pop & rock-hits, allt i akustisk tappning med grym stämsång! I väntan på att få träffa sina fans från en livescen igen gör nu Peter och Bruno en livestreamad konsert av allra högsta klass. Allt för att publiken ska få en känsla av att fysiskt vara på plats var man än befinner sig i landet.

Med långa och imponerande karriärer bakom sig inom såväl några av de största rollerna i rockmusikaler världen som egna arenaproduktioner, är det inte konstigt att Peter Johansson och Bruno Mitsogiannis räknas som Sveriges mest proffsiga och självklara Queen-tolkare. Tillsammans skapar de något alldeles eget, en kombination av värmande stämsång, humoristisk dynamik och proffsigt gitarrspel.

Peter och Bruno har de senaste åren tillsammans gjort flera konserthusturnéer, spelat in sin tredje skiva och fått tusentals prenumeranter till sin högst uppskattade YouTube-kanal. Deras senaste show “O What A Night” sålde över 50 000 biljetter och på Spotify har de över 3 miljoner streams.

Nu tar de för första gången ett kliv in i det digitala på det mest proffsiga och högkvalitativa sätt, helt live, med ljud och bild som kommer få dig att säga “wow”.

Klicka här för biljetter

Publicerad: 2021-03-17 13:39:17

admin