Rapport från Malung del 3

21 jul
Danspublik under Malungs dansbandsvecka
Danspublik under Malungs dansbandsvecka

Blir det rekord eller inte? Ja det kan man undra. Torsdagens siffra blev som är en minskning med 342 personer jämfört med tidigare år. Men nu skall man ju inte haka upp sig på siffror. En låt som nog skulle passa bra att sjunga är ”Im singing in the rain” eller varför inte Matz Bladhs gamla dänga ”Det faller ett regn”. Men vad gör det att det regnar när det är dansfest i Malung.

Från Drifters scenshow Foto: Danslogen/Youtube
Från Drifters scenshow Foto: Danslogen/Youtube

Torsdagen har de senaste åren bjudit på riktigt bra scenshow i Grönlandsparken. I år var det inget undantag. Både Drifters, Larz Kristerz och Donnez bjöd som vanligt på färgsprakande nummer.

Drifters har gjort det till en sport att på något sätt försöka överträffa sig själva varje år med sin scenshow. I år spelade man under namnet Ragglerz and the Brylerz. Alla killarna i bandet var som vanligt utklädda till kvinnor och Erica Sjöström var en man med stor mage. Man fick även se Erika imitera Jerry Williams och se Tur-Åke som Elvis. Jag tycker det är härligt att Drifters bjuda så på sig själva som dom gör. Sammanfattningsvis en makalös eftermiddag i Grönlandsparken.

Se ett inslag från showen nedan som danslogen.se filmat.

Även danskvällen i Malung rapporteras som mycket god med mycket glada dansare och god dansmusik

Källa: Danslogen.se

Publicerad: 2012-07-21 05:34:39

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.