Regn och gratis nyheter

22 maj

Regnet det bara öser ner, och jag blir så blöt om fötterna. Jag har visst inte rätt skor på mig dag. Tygskor i hällregn och utan paraply var ingen hit. Men det såg ju så fint ut när jag tog bussen hemifrån till jobbet. Sen på väg till jobbet så tyckte väl vädergudarna att solen skulle placeras på annat håll.

Så när jag kliver av bussen hällregnar det. Men det är bara att bita ihop. Denna dag blir det till att stoppa ner metrotidningen i väskan. Annars så brukar jag gå och läsa den på väg till jobbet. Brukar hinna med och skumma igenom den precis innan jag är framme. Känns lite lyxigt att få dagsfärska nyheter alldeles gratis. Sen tycker jag dom borde delas ut på bussarna, så att man får dem redan där. Nä nu ska jag föröka torka upp.

Publicerad: 2006-05-22 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.