Säsongsrekord med Matz Rogers i Storfors

13 apr

När Matz Rogers är i farten kan man alltid räkna med mycket folk på dansgolvet. Och spelningen i Storfors är inget undantag. Denna afton var det så mycket folk att arrangörerna Sven, Kerstin och Olle i Korpen Karlskoga kunde meddela att det var säsongsrekord. Detta är något som Matz Rogers ofta får på de ställen där de uppträder. Och hör man på deras musik förstår man att de inte är så konstigt. Lättdansad musik med låtar som publiken verkligen vill höra. Konstige än så är det inte

Kvällen till ära spelade de två låtar lite mer speciellt för min kära mor. ”Dig ska jag älska all min tid” av Mona Gutafson och så en egen låt som heter ”Flottar Emil”. Den sistnämnda har bandets förre medlem tillika basist Pelle Hedqvist skrivit med arrangemang av Lennart Östlund som spelar klaviatur och dragspel. En riktigt fin låt. Stort tack för detta. Ulf Gullbrandt sjunger denna så fantastiskt smakfullt och fint. Ni vet verkligen hur man glädjer människor.

Som vanligt blev det en massa plåtande under kvällen. Det är kul när folk kommer fram och berömmer en för bilderna som man tar. Det spårrar mig att fortsätta med att plåta under danskvällarna. Surfar ni in på danslogen.se kan ni beskåda lite fler bilder.

Publicerad: 2018-04-13 23:07:12

admin