Sign Scandinavia 2009

5 nov

I dag har varit en ovanlig dag. Det beror på att det är inte varje dag man är i Stockholm på Mässa. Platsen var Kistamässan och Skandinaviens största skyltmässa Sign Scandinavia 2009. Det var intressant och lärorik mässa och att se allt som finns inom skylt och reklam. Jag kan säga att det var mycket som jag inte visste om men som jag nu fått lite hum om.

Vi (jag Patrik och Tobias på MT Trading & Design) åkte dit tillsammans med Ove Österberg med sin trevliga fru Eva. Det bjöds på många skratt och trevliga samtal och möten under dagen.

Det var fascinerade att se alla dessa stora printrar och maskiner som fanns, och att se vad dom kunde åstadkomma. Det fanns minst sagt väldigt smarta saker där. Vi har till jobbet köpt in lite nya maskiner.
Bland annat en Summa S160 T Series som räknas som skärplottrarnas Rolls royce. Sen om någon vecka kommer vi installera vårat nya rolls-roller bord som kommer användas användas till alla typer av appliceringar av självhäftande folie. Banderoller, skyltar, applicering på glas, infärgning av stora ytor, applicering på upp till sex centimeter m,m m,m

Under hela dagen blev man bjuden på god mat på mässan.
Stort tack till Patrik, Tobias, Ove och Eva för en mycket trevlig och givande dag.

Publicerad: 2009-11-05 21:22:22

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.