Ska man eller ska man inte?

3 jan

Just i detta nu vet jag inte alls vad jag ska blogga om. Många summerar ju året men det tänkte inte jag göra. Utan jag tänkt ta och se framåt i stället. Vill inte tråka ut er med massa oväsentligheter om saker jag gjort och inte gjort under 2009.

Jag kom på att jag inte ska skriva om min semester till Dalsland och Västkusten. Att jag fyllde 30 är inte heller något som jag tänkte berätta om. Alla trevliga danskvällar till bland annat Claes Lövgrens, Mats Bergmans hade jag tänkt hoppa över. Likaså att Mona gs gjorde sin sista spelning i Forshaga Folkets Hus struntar jag i att skriva om.

Om man nu hade gjort en snabb överblick av året skulle man nog ha skrivit att livet gått både upp och ner samt att man fått både roliga och mindre roliga dagar att berika livet med. Och sen skulle man nog ha skrivit om hjärtevänner som berikat mitt liv lite extra. Ni som eventuellt då skulle ha figurerat på dessa två platser vet nog vilka ni är.

Sen vet jag inte mer vad man skulle ha tagit med. En del årsredovisningar är ju såååå himla tråkiga så att man somnar efter tre rader. Men som sagt. Jag får se om jag skrivit något om året som gått.

Publicerad: 2010-01-03 22:46:27

admin

One thought on “Ska man eller ska man inte?

  1. Kl är halv 2 och man skulle ju sova :P
    så blev ju inte ödet
    bra att du lyckas få ihop en så lååång blogg för dagen ;-)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.