Strike – En fullträff på Upperudslogen

26 maj

Den 20 maj var det lite smygpremiär för danserna på Upperudslogen i Molkom. Då var det nämligen dags för den första söndagsdansen som arrangeras av PRO. Orkestern som stod på scenen var en orkester som åkt långt för att komma hit. 42 mil hade bandet som åkt ända ifrån Hudiksvall för att komma hit. Men vad gör man inte som band när man möts av en sådan underbar publik. Då är det nog värt alla dessa milen i bussen.

Strike är en orkester som jag upplevt live flera gånger tidigare. De spelar härlig dansmusik med många kända evergreens som gör att man njuter till fullo. En och annan egen låt har de även på repan. Det uppskattas.

Detta trevliga gäng består av Roland på trummor och sång, Tobbe som lirar Gitarr, sax, dragspel, sång, Christer trakterar Klaviatur, sång och sist men inte minst Lennart på Bas, trumpet och sång.

Riktigt kul att det kommit såpass mycket glada dansare, med tanke på att det
var hockey-VM final med Sverige på TV samtidigt. Men det är ju mycket trevligt att fara på dans i värmen än att sitta hemma och dega.

På det stora hela blev det en riktigt trevlig söndag på Upprudslogen med trevliga Strike. Är bandet i närheten kan jag varmt rekommendera att åka ut på dem. Du lär inte bli besviken. Tack grabbar för en fin kväll med underbar musik.

Sen har jag det stora nöjet att meddela att Strike åkterkommer till logen De är ju ett av tre band som ska spela på Upperudslogen två gånger denna sommar. Den 12 augusti är de tillbaka på logen igen.

Publicerad: 2018-05-26 22:06:32

admin