Tack alla som stöttar oss.

31 jan

Jag vill ta tillfället i akt att tacka samtliga som är involverade i projektet ”Vi kan alla göra nåt”. Jag nämner inga namn utan alla är lika värda som ställer upp för detta. Det är rörande att se vilket stöd och gensvar detta har fått genom media och alla som ställer upp för projektet.

Nu är skivan inspelad och vad jag förstått så ska den tryckas och allt sånt där som inte jag förstår mig så mycket på. Men jag hoppas givetvis att skivan ska finnas till försäljning inom kort, och att alla där ute köper skivan och därmed stöttar detta projektet.

Det är när man jobbar med detta projektet som man är extra stolt över att man gillar dansband. Och sen när man vet i slutändan att folk som verkligen behöver hjälp får hjälp då känns det också meningsfullt.

Publicerad: 2010-01-31 15:41:40

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.