Thor Görans med Agneta lyfte taket på Upperudslogen

29 jun

Ända från Örnsköldsvik kommer Thor Görans. Så de hade en bit att köra. De hade så klart inte åkt ner enbart för jobbet på Upperudslogen utan hade dagen innan spelat hos Kent och Bettan på Bergviksparken. De flesta band som gästar Upperudslogen har dagen innan spelat där.

Jag tror det var fjärde gången som Thor Görans med Agneta Olsson gästade logen. Och precis som förra året hade de med sig vackert väder. Man kan faktiskt säga att bandet sken i kapp med solen.

Thor Görans bjöd på en massa härliga låtar från sin nya utmärkta cd ”Då står tiden stilla”. Ett album som jag varmt kan rekommendera att ni införskaffar er. En favorit på skivan (det finns många fler) är bland annat Ulf Lundells ”Snart kommer änglarna att landa”. Denna spelade dom så klart på logen tillsammans med en rad andra godbitar från plattan.

Alla som var på logen verkade trivas och det blev som vanligt en riktigt trevlig stämning tillsammans med våra norrländska kamrater på scenen. Jag tror det är tredje eller fjärde gången som bandet besöker logen. Och de får positiva lovord varje gång av publiken.

Som vanligt tog jag en hel del bilder som ni kan ta del av nedanför. Fler publikbilder kommer på danslogen.se samt på Upperudslogens facebooksida. Det hela artades sig till en riktigt trevlig kväll. Många var det som hade önskat en speciell låt. Skulle den spelas? Jo då. Lite senare in på andra halvlek så kom då ”Till min kära”. Låten som bandets Peter Grundström skrev till Streaplers och som toppade Svensktoppen i 72 veckor. Inte illa.

Efter lite sedvanlig korv och fotografering samt snack med bandet var det så dags att styra kosan hemöver. Inga vilda djur denna gången. Skönt!!
Åter igen vill jag tacka Thor Görans för en underbar kväll på Upperudslogen.

Publicerad: 2017-06-29 17:21:20

admin