Toppenkväll med Hardys i Edsvalla Folkets Hus

19 mar

En dansonsdag i Edsvalla. Visst känns det igen? Denna gång var det Hardys från Mariestad som svarade för dansmusiken. Hardys Dansbandsorkester visade sig vara värdiga ersättare när de hoppade in för att ersätta Samzons, och de levererade en upplevelse som överträffade alla förväntningar. Det var ett band som jag med glädje skulle uppleva live igen och igen.

Bengt ”Hardy” Carlsson, den mästerlige saxofonisten, gitarristen och sångaren, tillsammans med den talangfulla trummisen och sångaren Tomas Henningsson, utgör kärnan av detta enastående musikaliska ensemble. Dessa två dansbandsrävar är födda med dansband i sina själar, och det märks i varje ton de spelar.

Kvällen till ära bjöd Hardys på en härlig repertoar som spände över decennier av musikhistoria. Från de klassiska låtarna från förr till de moderna alstren, hade de lyckats sammanväva en mix som tilltalade alla generationer. Men det var inte bara låtvalen som imponerade – det var den genuina passionen och energin som de framförde varje ton med som verkligen fångade publiken.

Från Mariestad till Edsvalla Folkets Hus och varje scen däremellan, är Hardys redo att sprida glädje och musik till alla som vill lyssna. Oavsett om de spelar som duo eller trio, anpassar de sig efter arrangörernas önskemål

Publicerad: 2024-03-19 02:32:45

admin