Trettondagsparty med Casanovas i Kristinehamn

22 feb

Flera år på raken har det varit tradition att Casanovas spelar upp till dans i Kristinehamns på vårt Conferense center (fd Folkets Hus). Arrangör har varit Nina Fyhr på vänerdansen med stöd av KCC och Ekman Event. Nu i år skulle det skötas helt utan Ninas hjälp. Nina hade via facebook skickat lyckönskningr och hoppas på en trevlig kväll med mycket folk. Och med facit i hand blev det precis så. Kanske inte lika mycket folk som det brukade vara föregående år men väl en härlig stämning med klackarna i taket. Sen är det alltid svårt att få folk till ett ställe som numera normalt inte har dans annars.

Casanovas höll i gång från början till slut. Personligen är detta ett riktigt bra band som spelar musik för de flesta som gillar svängig dansmusik. de har hela tiden kört sin stil och aldrig tittat i backspegeln eller åt sidan på vad deras kollegor i branschen gör. det tror jag personligen att det vinner mycket på.

Kvällen på Folkets hus blev en underbar kväll med skön stämning. Fullt dansgolv från början till slut. Precis så som det skall vara. Casanovas var som vanligt i toppform. Henric besvisar gång på gång vilket stor frontfigur han är. Tillsammans med sina bandkamrater blir det något unikt.

Som vanligt tog jag lite bilder som ni kan ta del av här nedan. På grund av lite diskussioner om fotograferande av danspublik nöjde jag mig med att plåta bandet på scenen. Så håll till godo kära läsare.

Tack Casanovas för en fantastiskt trevlig kväll. Det gör vi om nästa år med.

Publicerad: 2017-02-22 13:57:06

admin