Trevlig kväll i Degerforsparken med Gideons

16 jun

Efter regn kommer sol. Den låten sjöng Gideons in på platta 1992 och det är en låt som fortfarande är med på repan till och ifrån. Titeln passade väldigt bra för att beskriva vädret när det gästade Degerforsparken.
Bandet startade i regnväder hemma i Eskilstuna. Det följde dem hela vägen till värmländska Degerfors. Medans de packade upp sina instrument och funderade på om det skulle komma något folk började det så sakteliga spricka upp. Solen började skina och det blev en riktigt fin ljummen kväll. Denna afton tog jag och min mor bussen tid. Vi kom lite tidigt till parken. Men vad gör det?

Många dansare var det som vågade sig ut trots att det på himlen stundtals fanns några mörka moln. Som jag skrivit tidigare är u dansare ett tåligt släkte som allt som oftast inte gnäller över några droppar regn. Bandet var glada av att se oss igen. Det är alltid lika trevligt när ni kommer ut när vi spelar sa dom. Lite fina bilder från kvällen blev det ju så klart också. Dessa kan ni se nedan men även på bandets hemsida.

Det som var enormt glädjande var att bandet äntligen städat lite på repan. Sånt gillas. Inget illa menat. Men när man i stort sett vet vilka låtar det börjar med och när på en danskväll vissa låtar kommer så är det inte roligt. Nu var det riktigt roligt att höra dem. En hel del nya låtar hade de också repat in sen sist. Sen har man ju en del favoriter som de inte får städa bort. Publiken som var där verkade verkligen trivas. Mycket applåder och tummar upp blev det under kvällen. Sånt måste värma ett musikerhjärta.

Nöjda och glada efter denna trevliga kväll var det bara för grabbarna att packa ihop grejerna och sedan styra vita bussen hemåt Eskilstuna igen. Själv tog jag en silverfärgad volvo hem. Tack grabbar för en trevlig kväl..

Publicerad: 2017-06-16 18:23:35

admin