Trevlig sångstund med Johan och Gunilla

9 jul

Lördagskvällen i Ölmeklint förvandlades till en härlig upplevelse när sångduon Johan och Gunilla Sigvardsson intog scenen. Med en fullsatt sal och en atmosfär av gemenskap och glädje, bjöd de på en musikalisk resa som ingen ville missa. Ölmeklint är en gård som drivs av Equmeniakyrkan i Ölme. Här har de bland annat olika musikaliska program.

Johan och Gunilla Sigvardsson från Vimmerby är kända för sin breda repertoar som sträcker sig över flera musikgenrer. De började kvällen med några tidlösa kristna klassiker vilket genast skapade en känsla av samhörighet. Publiken, sjöng med och tillsammans fyllde fyllde lokalen med harmoniska toner.

Kvällens program var lättsamt och inbjudande. Det var tydligt att Johan och Gunilla ville att alla skulle känna sig delaktiga. Mellan låtarna berättade de anekdoter och små historier om sin musikaliska kärrar. Vid flera tillfällen uppmuntrade de till allsång, och när hela lokalen sjöng med i kända refränger spred sig en känsla av gemenskap och glädje. Jag tycker det är så härligt att sjunga dessa kristna sånger. Många har man lyssnat på sen barnsben då man var med i Pingstkyrkan.

När kvällen närmade sig sitt slut, och de sista tonerna klingade ut, kunde man se på leenden och höra i samtalen att detta var en kväll som ingen skulle glömma i första taget. Johan och Gunilla Sigvardsson hade, med sin musik och sitt varma sätt, skapat en kväll fylld av glädje, minnen och framförallt, gemenskap. I dessa tider där världen ser ut som det gör tror jag sådana evenemang blir allt mer viktiga.

Jag kan varmt rekommendera er att åka ut och lyssna Johan och Gunilla Sigvardsson. Deras repertoar är mycket bred och de sjunger förutom kristna klassiker såsom Pärleporten och O store Gud även Elvis-låtar, countrylåtar, schlagers, svensktoppshits och allsånger. Johan skriver också egna sånger som han gärna framför. De uppträder i kyrkor och kapell, på äldreboenden, privata sammankomster, fester och kalas, begravningar, bröllop, mässor, hembygdsgårdar, föreningsmöten mm.
Du kan läsa mer om dem på johansigvardsson.se

Publicerad: 2024-07-09 10:59:17

admin