Uppesittarkväll med Gunde och Harald

23 dec

Hejsan!
Dan för doppare dan heter det ju. Och det är det ju idag den 23 december. Idag faktiskt har jag gjort klart med alla julklapparna. var inne en snabbis på väg hem från jobbet och köpte en telefonbok till min bror. Sist jag var hemma hos honom hade han alla nummer kladdigt nerskrivna på diverse kvitton med mera. Så det blir nog en bra julklapp.

På kvällen spelade jag Bingolotto. jag minns inte när jag spelade Bingolotto sist, men det var väl när Lasse Kronér hade det kan jag minnas. Lite rörigt var det tyckte jag. Sen undrade jag varför Harald Treutiger satt med pappren som Gunde skulle ha haft med hålltider med mera. Jag tycker på att det stora hela en trevlig uppesittarkväll. Trevligt att titta på Viveca Lärn Sundvall som var där och läste den berömda Tomten och som var en hejare på julrim. Roligt var det även att se Lotta Engberg i rutan igen liksom alla de andra gästerna.

Publicerad: 2004-12-23 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.