Varm och trivsam danskväll med Sandins

7 jun

Herregud vilken värme det var i Degerforsparken när de glada musikanterna i Sandins svarade för dansmusiken i onsdags. Dagen före nationaldagen. Mycket folk hade sökt sig till parken denna varma onsdagskväll. I ärlighetens namn trodde jag inte att det skulle komma så mycket folk som det gjorde med tanke på vädret. Denna kväll gick det åt en hel del vatten kan jag säga.

Sandins är ett band som verkligen bjuder på sig själva. Sångerskan Kessy Iker är en strålande sångerska tillika glädjespridare på scenen. Jag förstår inte att hon i värmen orkade dansa runt som hon gjorde på scenen. Och alla dansare som svängde sina lurviga. Själv blev det bara några få danser i värmen. Jag orkade inte hålla i gång som de andra gör även om jag är i stort sett är yngst på dansgolvet. De skall ha en stor eloge alla som orkade dansa första till sista dans.

Sandins spelade som vanligt mycket bra. En orkester som jag varmt kan rekommendera i fall ni inte redan upptäckt dem. Det är mycket populära och fick mycket applåder i Degerforsparken.

Som vanligt blev det en del dansbilder. Fler bilder kommer sedan att publiceras på danslogen.se Detta i syfte att visa upp hur trevligt vi har det här i parken och där med göra reklam för danserna. Har du kommit med på bild mot din vilja? Maila mig så plockar jag bort bilden.

Tack till Kessy, Johnny, Kenneth och Mattias för en supertrevlig kväll. Vi ses framöver igen. Då på böljan den blå

Publicerad: 2019-06-07 23:55:55

admin