Värmländska tongångar på Upperudslogen

6 jun

Då var det lördag och då satt jag och deppa. Nej det gjorde jag ju så klart inte. Jag fpr ut på dans till vackra Upperudslogen med broder där bästa Fernandoz spelade. Ett band som jag sett otaliga gånger. Första gången var på en dansgala 1993 tillsammans med Sten & Stanley och Sven Ingvars på Sandgrundsudden. Då var det nykläckta dansbandsmästare. Sen dess har mycket hänt med bandet.

Fernandoz är ett band som spelat på logen i stort sett varje år sen de vann dansbands-sm i Sunne. Det är nästan så de tillhör möblemanget på logen. Bandet är alltid ett säkert på kort på logen för man vet att det alltid kommer mycket folk. Och denna kvällen var inget undantag.

Bandet bjöd på som vanligt en god mix av covers och egna låtar. Det blev så klart några låtar från bandets nya utmärkta skiva med titeln ”Livet”. Ett otroligt bra album som jag varmt kan rekommendera er att skaffa till skivsamlingen.

Som vanligt blev det en massa dansbilder tagna för danslogens räkning. Det är bara att surfa in där och ta del av dem. Har du hamnat med på bild mot din vilja? Maila mig så löser jag det.

Nu ser vi fram emot nästa danskväll då Bob Stevens kommer på besök. Det vill ni inte missa gott folk.

Publicerad: 2019-06-06 22:59:59

admin