Stefan Holm hyllas som guldhjälte på Stora torget i karlstad

31 aug

Hejsan!
Den 31 augusti for jag tillsammans med några kompisar till Stora Torget i Karlstad för att hylla guldhjälten Stefan Holm. Tusen och åter tusentals hade kommit för att hylla Stefan.

Det var ungefär lika mycket folk som det brukar vara på Färjestads guldfester som hålls på torget med jämna mellanrum. Som uppvärmning var Karlstadbandet Starboys på plats för att värma upp publiken med diverse låtar. Man hade dagen till ära komponerat en låt som passande hette ”Hej bare ribba”.

Sedan var det hyllning och presenter från kommunerna som Stefan verkar i, Kil, Karlstad, och Forshaga. Även företagare, andra klubbar var uppe och pratade varmt om Stefan och överlämnade diverse presenter.

Efter det hela var slut så skrev Stefan autografer. jag stannade var till det var nästa folktomt på torget. Då hade jag tur. Då kom en journalist fram och frågade Stefan om han kunde hålla upp guldmedaljen för fotografering. Jag passade även på då att plåta jag med, man är ju inte dum.

Sen drev jag runt i Karlstad med mina kompisar i nästan två timmar i väntan på bussen hem. Vi han med en fika på Burger King.


Publicerad: 2004-08-31 13:40:07

Go-carteftermiddag

20 aug

Hejsan!
Denna dag bar det av till Gokartbanan i Kristinehamn. Jag har varit här en gång tidigare (på premiären) och kört så detta var någon jag kände till. Det var jäkligt kul att köra.

Jag var med FUB och körde. Vi körde bara för nöjes skull och körde inga tävlingar eller så. Under två timmar fick vi som var där turas om att köra så mycket som vi bara ville. jag kan inte dra mig till minnes hur många varv det blev men det var skitkul.

När vi kört klart tog vi oss en fika. Och alla som var med fick mersmak och var sugna på att göra om detta igen. Och jag är inte sen att hänga på.


Publicerad: 2004-08-20 13:40:07

Eftermiddag vid natursköna Östervik

10 aug

Hejsan!
Några kilometer Öster om Kristinehamn ligger Östervik. Det är väl kanske mest känt för att det finns ett Kapell där. Enligt sägner sägs det att de spökar där. Men det är absolut inget jag tror på. Jag tror det är mest någon man hittat på bara för att det hör liksom till att det skall spöka i kapell och slott.

Eftersom man inte bor så långt ifrån Östervik blir detta en fin cykeltur. Det är bra att bo som man bor, eftersom man bara kan cykla någon/några få kilometer så är man ute på landsbygden. Det jag glömde, eller på senare var att man kunde ha haft med sig lite fika. Men det får väl bli någon annan gång.

Det började visa sig lite tendenser till småregn, när jag kom fram till Östervik, men sen sprack det upp och solen visade sig. Efter en liten paus vid Östervik bar det av till Gustavsviks herrgård. Här passade jag på att ta några bilder på mig själv i dessa fina miljöer. Lite nya bilder på hemsidan är ju inte fel.

Sen gick jag ut på en äng och fotograferade lite fina sommarvyer med kossor och sånt som hör till. När jag varit här och strövat runt i några timmar bar det hemåt igen.


Publicerad: 2004-08-10 13:40:07

Tre drängar vid Picassoudden

6 aug

Hejsan!
Tre drängar är ett gäng glada musiker som spelar ihop för att det är så himla kul. Alla i bandet har stor scenvana och rutin. Det var många som vanligt hade sökt sig ut till Picassoudden för att se och höra grabbarna spela. Mellan låtarna bjöds publiken på diverse skämt. Låtarna är gamla evergreens men ven låtar av modernare snitt.

Det är så fint att kunna åka ut till Ann-Britts café i Skärgården och ta en fika och lyssna på den fina underhållning som det bjuds på.

Är du i Kristinehamn rekommenderar jag verkligen ett besök vid Picassouddens café. Kom gärna en onsdagskväll eller söndagseftermiddag då det som oftast då är någon form av musikunderhållning.


Publicerad: 2004-08-06 13:40:07