Stress på stationen

8 dec

Sitter här på stationen med en läsk och tittar på alla personer som mest springer runt som yra höns.

Det verkar som om folket inte vet riktigt vart dom ska. Verkar vara ett organiserat kaos. En del läser tidningar eller böcker, någon tittar för femtielfte gången på avgångstiden för tåget meddans andra springer i sista minuten för att hinna med tåget som dom ropat ut för sista gången.

Varför stressar alla folk så mycket. Kan dom inte gå lite tidigare från jobbet och komma i behaglig tid. Det verkar som om det är ”inne” att stressa, och jag förstår inte varför.

Om vi alla strukturera om vår vardag med olika göromål så tror jag vi alla skulle må bättre. Så därför kära bloggenläsare ska jag nu avsluta skrivandet och i lugn och ro sätta mig på bussen och åka hemåt.


Publicerad: 2006-12-08 13:40:07

Walter Kurtsson

7 dec

Det var längesedan som jag har skrattat så åt en sak på internet. Nu kanske ni är nyfikna på vad det var som jag skrattade så åt. Jag säger bara Walter Kurtsson. Jag har flera gånger stött på hans namn på internet men har inte brytt om honom så mycket. Men det var först när jag gick en webbkurs med en utbildare från Eskilstuna som fick lite mer klart för mig vem Walter är. Sedan lades han i glömska.

Men nu för en vecka sedan ungefär var jag i jakt efter en logotyp till ett bokningsbolag. Som brukligt surfade jag in på deras hemsida för att kolla. Då ramlade jag åter igen in på Walters hemsida. Nu fann jag det mycket intressant. S

en fick jag syn på en del roliga filmklipp som Walter lagt ut. Det var ”Dolda Kameran”. Jäsiken vad jag skrattade åt dem. Om ni inte har sett dessa klipp så bör ni absolut redan nu surfa in på www.walterkurtsson.se och kika.

Inte nog med att Walter i sig är rolig. Han har en hel väldigt rolig hemsida gjort i flash. Hemsidan utspelar sig i Walters lägenhet och man kan klicka runt i dom olika rummen. Alltsammans verkar vara gjort med en glimt i ögat. Man kan bland annat se Walters ”unika” karschesamling, d,v,s samling av gamla hederliga plastkassar med dom där typiska konsumemblemen på. Ja ni vet dom där blåa med den vita liggande åttan, kringlan eller vad det nu ska föreställa. Man kan se och höra film och filmklipp. Så sammanfattningsvis kan jag bara varmt rekommenderas Walter Kurtsson och hans hemsida. Många skratt utlovas.


Publicerad: 2006-12-07 13:40:07

Seg idag

5 dec

Vaknade idag och var otroligt seg. Kanske berodde på att jag var uppe lite ovanligt sent i går. Men det är smällar man får ta. Man fyller ju bara år en gång om året.

Annars så är det lugnt idag. Det enda är vädret som bara är för mycket, mörkt som bara den och regn. Det är ju så man deppar ihop när man går ut, Lite sol hade ju inte skadat.

Man kanske får beställa en solresa istället. Det vore kanske något. Hoppa på en sista minuten. Skulle vara skönt att bara resa bort från kalla Svedala och komma hem lagom till julafton. Men då skulle man ju missa allt det roliga som sker här innan jul med alla bestyren. Julstressen, julklappsinköpen, julborden och allt annat så man ”vara måste” hinna med innan julafton.


Publicerad: 2006-12-05 13:40:07

Min födelsedag

4 dec

Födelsedag idag. 4:e december för exakt jättemånga år sedan föddes jag.

Nu en dag som denna, känns det ändå lite speciellt trots att man kommit lite till åren. Nu pratar jag som om jag vore lastgammal, och det är jag ju inte.

Det är faktiskt lite kul att se att folk bryr sig om min födelsedag så som dom gör. På sajten dansbandsdax.se där jag är medlem har min gästbok nästan svämmat över av trevliga hälsningar. Jättekul.

Jag kan rekommendera sajten för er som gillar att lyssna på fin god dansbandsmusik, Annars så är det väl som vanigt.

Vädret år så där lagom tråkigt decemberväder. Grått, trist, mörkt men inte så våldsamt kallt. Så om det kommit lite snö hade det inte skadat. Inte så där våldsamt utan mest lite så att det är lite ljust på marken, Några få centimeter.

Fortsättningen på min födelsedag blev så bra som jag hoppades på. Alltså inga större utsvävningar. Sajten dansaktuellt som jag snackade om i går firade mig rejält, eller uppmärksammade min dag på ett speciellt sätt. Dom hade en tävling där man kunde vinna resa till Finland om man i chatten Den gick ut på att alla inloggade i chatten skulle skriva ”Grattis Markus” i chatten. Den som blev den nummer tionde att gratulera mig vann då resan.

I paketen som jag fick låg bara nödvändiga saker så som Skjortor, cd-bok, bäddset och lite andra mer eller mindre bra att ha saker.


Publicerad: 2006-12-04 13:40:07

Om jobbet

1 dec

Fredag idag. Skönt med ledighet.

Arbetet går väldigt bra just nu. Flera webbjobb är på G och det ser ljust ut. Jag har mycket att pyssla med nu vintertid på jobbet när det inte är så våldsam aktivitet på fotbollsfronten. Alltid kul när man får mail och det står att det är ”andra” kunde som rekommenderat mig. Jättekul, faktiskt. Det är ju som vanligt en del dansband och andra relaterat till branschen som vill ha hemsidor. Vissa ska faktiskt ha helt nya sidor, eftersom dom inte haft någon tidigare. Tänk att dom väntat så länge på att etablera sig på nätet.


Publicerad: 2006-12-01 13:40:07