Glenn-Endys med ny platta

15 feb
Glenn Endys med ny cd
Glenn Endys med ny cd

Glenn Endys är på gång med nytt album. förra skivan Varje gång jag ser dig släpptes 2009 och blev väl mottagen i media. Nu släpper man om några veckor en uppföljare som fått titeln ”När jag behöver dig”. Skivan innehåller som vanligt en massa härligt dansgodis i äkta Glenn-Endys stil. några av skivlåtarna spelas ute live. Så ta dig en sväng om till Glenn-Endys.

Här kan du se bandet den närmsta tiden.

2013-02-23 Ljungsbro (Folkets Park)
2013-03-02 Åstorp (Tingvalla)
2013-03-08 Växjö (Folkets Park)
2013-03-09 Falköping (Folkets Park)
2013-03-16 Tranås (Parkhallen)
2013-03-22 Vinslöv (Tallparken)
2013-03-29 Trollhättan (Folkets Park)
2013-03-31 Veinge (Ramshall)

Succé för Cinderellas dansvecka

15 feb
Cinderellas dansvecka. Foto lånat av Streaplers.se
Cinderellas dansvecka. Foto lånat av Streaplers.se

Trots att Cinderella dansbandsvecka inte är slut än kan den nog betecknas som en succé, lovorden från orkestrar och dansband fullkomligt haglar på facebook och danslogen.se
Publiktrillströmningen har det absolut inte varit något att klaga på. Bra dansgolv och trevliga orkestrar har varit ett kännetecken för denna vecka..

Underhållningen dagtid med Per Nyberg och några av de deltagande orkestrarna har varit trivsam och lockat storpublik. Melodikryss, historier och annat smått och gott har han bjudit på i sin ”kändissoffa”.

Förutom Cinderellas ordinarie dansgolv har man byggt upp ett nytt 600 kvadratmeters sådant i parkett på Cinderellas evenemangsdäck. Allt för att så många som möjligt ska få gott om svängrum. När dansveckan är över har totalt 28 st dansband spelat upp till dans.

Förutom det nya temporära dansgolvet på evenemangsdäck och det ordinarie golvet i fanclubbjöds dessutom upp till dans i Nöjescafét. Så dans på tre ställen ombord samtidigt.

Sammanfattningsvis verkar denna dansbandsvecka mer lyckat än evenemanget man hade för några åt sedan i Västerås Så man kan ju hoppas på en repris även 2014.

Jenny Saléns ställer in

15 feb
Jenny Saléns
Jenny Saléns

Jenny Saléns ställer in morgondagens spelning p,g,a influensa och vinterkräksjukan. Vi hopas Jenny snart blir frisk igen så att hon får möta den underbara danspubliken igen. I stället kommer Hiltons orkester och spelar upp till dans.

Helgtips för dans i Värmland

15 feb
Kindbergs spelar i Kristinehamn på Söndag
Kindbergs spelar i Kristinehamn på Söndag

Är du danssugen värmlänning eller vill du komma och dansa i Värmland i helgen?
Redan i kväll spelar Scotts upp till dans på Hotell Gustav Fröding. Lördagen spelar bland annat Jenny Saléns upp till i Skoga Bygdegård medans Lasse Stefanz intar scenen på Medborgarhuset i Säffle.
På söndag kommer inga mindre än Kindbergs och förgyller kvällen på Kristinehamns Conference Center. I Storfors spelar Jontez upp till motionsdans samtidigt som The Grabbs svänger loss på logen i Kolsnäs/Sunne.

Besök gärna danslogen.se för att se ytterligare danser framöver.

Christina Lindberg med ny singel

15 feb
Christina Lindberg med ny singel
Christina Lindberg med ny singel

Christina Lindberg släpper beräknar att släppa en ny platta i höst. Men redan nu har hon släppt ett smakprov från den i form av singel I´ve Got Shoes.

Låten finns tillgänglig på Spotify och Itunes. Låten är en riktigt bra dansant och medryckande countrydoftande sak som lovar mycket gott inför kommande skiva.


Lyssna på låten här!

En vanlig torsdag

15 feb
Dagen i bilder
Dagen i bilder

Längesen jag skrev ett inlägg av mer personlig karaktär. Det mesta har ju senaste tiden handlat om dansband och det är ju det som jag så klart lägger tonvikten på. Allt för er dansbandsälskande bloggläsare.

Har varit lite små täppt i näsan i några dagar men nu har det gett med sig. Så nu går det åt rätt håll i alla fall. Så nu är det full fart som gäller i stort sett.

Har som vanligt jobbat idag. Med risk för att upprepa mig så är det alltid roliga och spännande projekt på gång, och med lite dansmusik i högtalarna går det ju nästan som en dans på rosor. idag huserade jag nästan själv på övervåningen då min kollega hans var på kurs. Så idag blev det en massa härlig dansmusik i form av Bengt Hennings, Callinaz och Claes Lövgrens som spelades på dansbandsdax.se. Jobbet går så mycket lättar med lite musik i bakgrunden.

Kvällen har jag ägnat åt att plöja en massa tv-serier. Farmen, Tunnelbanan, Svenska Rivieran och Ullared. Har ni tänkt egentligen vilken indirekt ”smygreklam” det är i alla dessa serier. Är ju hela reklamprogram.

I bland sitter man och funderar på hur dom lyckats hitta dessa kufiska personer som är med i dessa program- Men å andra sidan sett skulle det inte bli något program utan dessa ”sköna personer”. Sen så skapar dom ju lite jobb åt alla kvällstidningarna med så att dom har något att skriva om i sina nöjesblaskor. Så tack till alla er som medverkar och bjuder så på er själva.

Expanders i Svenska Rivieran på TV3

15 feb
Pite Havsbad
Pite Havsbad

Du missade väl inte att kika på avsnitt sex av Svenska Rivieran ”Pite Hvsbad” som just nu rullar på tv3.

Pite Havsbad är en av norra Europas största anläggningar för turism och konferenser. Självklart händer det spännande saker på en sådan anläggning och under en sommar passerar många sköna karaktärer revy.
Under fem veckor sommaren 2012 har man varit på plats och sselat in en realityserie som skildrar livet på Pite Havsbad, den svenska charterresorten som har de flesta ingredienser för en lyckad och minnesvärd semester.

I avsnitgt sex medverkade dansbandet Expanders. flera inbitna fans till bandet var på plats.

Se hela programmet på tv3 play här.