Gott Nytt År

31 dec
Gott Nytt År
Gott Nytt År

Gott Nytt År kära besökare av bloggen!


Publicerad: 2013-12-31 18:31:27

Detta med smällare

31 dec
Nyårsraketer
Nyårsraketer

Så var det detta tuggande om nyårsraketer hit och dit. Kan upplysa alla om att detta kommer vi aldrig undan med. Sen är det butiker som tagit avstånd från att sälja dessa. Jo tjena. Vad tror ni folk gör? Tror ni som inte handlar bara för att just du som ICA-handlare tagit avstånd från detta? Näää. Dom åker ju så klart till andra ställen och inhandlar dessa varor.

Sen tugget om föräldrar som köper ut raketer till sina minderåriga barn. Tror ni på det själva? Jag tror jag inte föräldrarna köper utan det fixar kidsen på annat håll.

Sen kommer vi till detta med skotträdda djur. Det kan jag ju köpa. Men det är ju bara en eller två gånger om året. Åk till er stuga mitt i ute i skogen så slipper ni problemen. Sen finns det riktigt bra hörselkåpor som jag tror passar utmärkt på er jycke.

Raket och smällare är fint att kika på. Men för att tillmötes gå dessa hundägare som skäller… haha där fick jag ju till det) så kan man ju försöka att hålla sig till Nyårsafton och smälla då på kvällen när det är mörkt ute. Och på avsedda platser. Ska man skjuta kan man gå ihop i kvarteret och köpa tillsammans. Då blir det ju lite maffigare fyrverkeri.

Gott Nytt på er!!!


Publicerad:

Shopping i Karlstad

31 dec
Jag i Karlstad
Jag i Karlstad

I dag har jag varit på en tur till Karlstad för att shoppa.

Målet var att köpa skor. Jag vill ha en snygg sko som är svart med hel platt sula. Alltså ingen klack. Jag dammsög hela sortimentet av skobutiker i Karlstad utan att hitta några som passade min plånbok. Hittade ett par men dom kostade 1300 och var av märket Björn Borg.

Jag vill inte ha det. Jag vill ha skor av märket Kalle Andersson och dom ska kosta max 400. Jag tror jag ska starta en skoaffär och bara sälja billiga men bra skor som inte ska kosta skjortan.
Hittade ju på Skopunkten prisvärda skor som var perfekta men tro på den att någon innan mig snott storlek 43, eller kanske hederligt handlat storlek 43. Vem kan vara så grym mot mig?
Nåväl. Dom gamla skorna får väl aggera dansskor på Nyårsafton. Med lite extra mycket skokräms skall det väl lösa sig och se något så när ut.

Pizza på Alpina
Pizza på Alpina

Men det blev i alla fall lite mat i Karlstad. Efter all denna julmaten var jag såååå sugen på en pizza. Jag tror jag fick stans fetaste bearnaisesås till. Vände upp och ner på koppen och inget hände. Skakade försiktigt på såskoppen men inget hände. Då förstår ni hur fet såsen var. Men det var gött i alla fall.

Men det blev lite handlat i alla fall. 1 skjorta på jack´n jones och en tröja. Inte illa!Men nu får det räcka för ett tag framöver.

Passade på att ta med kameran för att ta några kort i Karlstad. Som ni ser så lyste ju inte solen där. Men det brukar den ju å andra sidan inte göra så här års på eftermiddagen. Klockan var inte ens fyra på eftermiddagen och det var redan mörkt. Men man får se det positiva i att det faktiskt kommer vända. Men det tar ett tag innan det märks.

Mitt i City  - Citygalleria
Mitt i City – Citygalleria
Arkadens Köpgalleria
Arkadens Köpgalleria
Stadshotellet
Stadshotellet
Den omtalade "Båten"
Den omtalade ”Båten”
Filmstaden
Filmstaden
Hertig Karl
Hertig Karl
Juldekoration
Juldekoration
Vid järnvägsstationen
Vid järnvägsstationen

Publicerad: