Gideons besökte Degerforsparken

9 aug

Så har det åter igen varit dans i Degerforsparken. Denna kväll var det mina goda vänner i Gideons från Eskilstuna som svarade för musiken. Vädrets makter var på våran sida.
Detta blev en riktigt trevlig danskväll. Jag var faktiskt upp en el del på golvet och svängde runt. Det hör inte till vanligheterna. Men i bland händer det. Gideons skötte sig som alltid med den äran. Bjöd på en hel del underbara danslåtar. Då jag sett banden väldigt mycket har man ju lärt sig vilka låtar de brukar köra. Så man blev positivt överraskad över att de plockat in en hel del nya låtar på repan sådant uppskattas av oss i publiken.

Gideons från Eskilstuna är en mycket väletablerad orkester som har existerat enda sedan 1968. Så de är inne på sitt 54.e år som existerande band. Och det är inte många band som har lirat så länge. Bandet har sina rötter i popbandet Sebastians. Och sångaren och basisten P4ter Berg har varit med helt sen starten. Övriga medlemmar är Conny Eriksson som sjunger och även håller trakten bakom trummorna. På gitarr och klaviatur finner vi hans ”Osten” Östlund. Slutligen har vi Robert Hallblad som svarar för sång, gitarr och saxofon samt dragspel.

Hela kvällen genomsyrades av regn från himlen. Men den publik som kom lyste som solen. Vi och publiken hade ju tak över huvudet. Så trots regnet blev det en mycket trevlig kväll i Degerfors.
Så vill ni dansa till härlig mogen fin dansmusik kan jag rekommendera Gideons orkester och ett besök här i Degerforsparken. Tack till samtliga inblandade för en trevlig kväll.

Publicerad: 2022-08-09 00:31:34

admin