Inte mera Jysk

19 jul
Inte mera Jysk
Inte mera Jysk

Behöver en byrå att ha lite kläder i. Åkte först till Mio här i stan utan att finna något som passade i pris. Åkte sedan vidare till Jysk här i Kristinehamn för att kika. Hittade en byrå som jag trodde på. Men skyltningen var urkass så jag blev förvirrad och gick och frågade om hjälp. En kille som inte verkade ha allt för stor koll kom och skulle hjälpa mig.

Frågade om dom hade den byrån jag ville ha. Ja men då får du den bara 41cm, bred. Nej sa jag: jag vill ha den så lång som den som står här är. Följde med han till kassan där kan knappade in printade ut en lapp på en byrå som såg helt annorlunda ut än den jag frågade om. Förklarade en gång till bad jag ville ha. Fick då svaret att jag var tvungen att bestämma mig eftersom dom stängt för 5 minuter sedan.

Va??? Jaha sa jag. Då ber jag att få återkomma en dag då ni har tid sa jag och stövlade ut därifrån.

Publicerad: 2012-07-19 18:48:35

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.