Lägesrapport från Malung Del 2

19 jul
Hans Östh i Bhonus / Fun fun fun
Hans Östh i Bhonus / Fun fun fun

Onsdagen. Dagen då en del flyr Malung eller helt enkelt struntar i att gå upp på dansen i Orrskogen för att det blir för mycket folk. en av anledningarna stavas Lasse Stefanz. I år hade man planerat att flytta Lasse Stefanz till en ny bana, något som inte föll bandet i smaken. Detta medförde att dom fick spela på bana 2 som dom gjort tidigare år tillsammans med Anne Nørdsti band.

Nästan 9000 inne på Orrskogen är inte dåligt. Närmare bestämt 8971 personer. Men frågan är hur trevligt det egentligen är med så mycket folk. Men jag måste ju erkänna att Kristianstadsgrabbarna kanske hade en liten del i att det blev rekord denna kvällen. Man kan ha många åsikter om bandet vilket många har dom man läser på danslogen.se Men dom drar folk till Malung i alla fall.

Men som tur är så är dom inte ensamma om att dra folk till Malung. Ett annat band som i våras kastade in handduken som dansband gästade Malung under onsdagen. Bandet jag snackar om heter Bhonus. Som traditionen bjuder blev det ett riktigt bra drag under The Beach Boys showen som går under namnet ”Fun Fun Fun”. Som vanligt helt makalöst enligt rapporterna. En sak är säker. Dessa grabbar levererar alltid.

Publicerad: 2012-07-19 01:50:23

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.