Populärt att blogga

7 jun

Är det en konst att blogga? Om ni frågar mig blir svaret Nej. Man ska hela tiden komma på nya ämnen. Jag har ju inte så svårt. Jag skriver ju mest vad jag gjort och vad som hänt i mitt liv. Jag tar inte upp några speciella ämnen så där ofta. Oftast brukar ju bloggar ha ett speciellt tema, som trädgård, film, musik, politik eller något annat trevligt. Jag försöker skriva varierat i min blogg.

Hittills har jag varit lugn och sansad när jag skrivit min blogg, och har vad jag själv tycker inte gjort för stora utsvävningar. Jag gjorde en kul sak. Jag sökt på ordet blogg på google och fick upp ungefär 12 600 000 träffar. Tydligen var det så enormt många träffar så google inte kunde berätta exakt hur många det blev. Antalet träffar vittnar ju bara om vilket intresse det finns för att blogga. Det finns en del bloggar som jag återkommer till och som jag ständigt läser.

Den förta är Ninas dansblogg. Det är dansentusiasten Nina Fyhr som skriver om sitt dansade och lite annat. Hon är mig veterligen en av få dansare som bloggar. Det är kul att läsa hennes blogg och läsa vilka dansband hon varit ute och dansat till
Adress: http://ninasdans.blogg.se/

Den andra är Michael Nystås dansbandsblogg. Alla som kan något om dansband vet väl vem denne herre är. Han som alltid med vass tunga och nyvässad penna skrev tisdagskrönikorna i Aftonbladet. har nu lämnat tidningen och flyttat ut på nätet. Här kan man läsa dansbandsnyheter och skivrecensioner. http://dansbandsbloggen.blogspot.com/

Den tredje är en relativt nystartad blogg. Det är dansbandet Roger Lööfs från Arvika som skriver blogg om turnélivet som dansband. Det är riktigt underhållande och läsa vad som sker omkring dansbanden, inte bara på scen. Nordlöfs är mig veterligen det enda dansband som har en egen blogg.

Publicerad: 2006-06-07 13:40:07

admin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.