Donnez anordnar poolparty

30 apr

Nu alla vänner. Nu när värmen kommer är poolparty på gång hos Donnez.

Den 8/5 mellan 19-21 kommer de köra sin nästa livestream med temat poolparty.

Den här gången, kommer de ha lite tävlingar, dels i och utanför poolen spela mycket musik, o bjuda på ”Johans” bästa drinktips

På med badtofflorna, plocka fram badmössan så ses vi den 8/5 på ”pool party” med Donnez

Donnez facebooksida

100% live livestream med Framed

30 apr

Framed kör en 100% live livestream. Bandet är ju kända för att spela 100% live utan några bakgrunder eller annat tjafs.
Under fredagskvällen kommer bandet att bjuda på lite egna favoritlåtar och era önskelåtar som ni gärna får skicka innan eller under sändningen.
Det blir en grymt trevlig och svängig kväll tillsammans så dela gärna evenemanget med era vänner.
Tid och datum är fredag 1 maj kl:21.00

https://www.facebook.com/events/2791110607769607/

Hedins sänder live 5 maj

29 apr

Hej igen alla.! Hedins påminner än en gång om tisdagens livestreaming 5/5 Kl 18.00.
De kommer att sända här på våran facebook samt även på youtube. De lägger ut länken till youtube på måndag. Ni kan fortfarande önska låtar om ni vill höra något speciellt. Det görs via Hedins facebooksida. De har ju swishnummer 1236874333.om någon vill ge en liten (entréavgift). De lägger även ut ibannummer med tanke på att många hört av sig från Norge och velat bidraga..
Iban: SE76 8000 0821 4993 3028 4614.
Bic: SWEDSESS.
Önskar en fortsatt trevlig helg!

https://www.facebook.com/hedins.orkester

Martinez sänder live

28 apr


Martinez hänger på med en livestream.
Häng med framför skärmen när Martinez bjuder på en festlig musikkväll och lite annat lattjolajbans. Direktsänt från Sundsvall! Kvällens programvärd är Johnny Helenius. Producent: Stefan Forslund. Boka in torsdag 7 maj kl.19-21. i kalendern.
Följande sida gäller när evenemanget startar.

https://www.facebook.com/martinezorkester

Dags för Blender – Vi ses på min balkong 3

27 apr

Nu är det dags för ännu en livestream med Blender. Saxar lite info om kvällen från deras facebnooksida.

Nu är det dags igen för en tredje livestream under temat:
Vi ses på min balkong 3!

Upplägget kommer att vara ungefär som de tidigare gångerna men lite mer musik då vi fått detta på mångas begäran.
Vi tänker att vi spelar lite skön dansmusik 3×30 min och däremellan två kortare pauser innehållande lite allmänt prat, tävlingar, erbjudanden mm. Vi älskar spontana händelser så man vet aldrig vad som kan hända!!

Kanske Maria knåpat ihop nåt nytt konstnärligt mästerverk!!?? Vem vet!😀

Den ekonomiska situationen i världen, Sverige, dansbandsbranschen, inkluderat alla arrangörer, alla heltidsbanden, däribland oss i Blender blir alltmer ansträngd tyvärr. Nåt liknande har ju aldrig skådats i modern tid i nöjesbranschen. Det är verkligen så sorgligt att inte kunna få åka ut och spela för er. Det är ju det bästa vi vet och som en liten parentes så var det ju dessutom vår enda inkomstkälla. Som det är nu så blickar vi framåt en vecka i taget.

Mitt i allt elände är dessa livestreams det närmaste ett genuint möte mellan er i publiken och oss i Blender vi kan komma!!
Vi hoppas för allas skull att detta elände på alla sätt får ett slut inom en snar framtid.

Tror ni vi och dansen har en framtid så blir vi asglada om ni vill hänga med oss nu på fredag den 1 maj kl: 19.00…. och typ två timmar framåt.

Therese Sundahl har börjat blogga igen

26 apr


Idag tänkte jag göra reklam för en tjej som börjat blogga igen. Det är Therese Sundahl som vi känner igen som sångerska i dansbandet Excess som utgår från Jönköping.
Hon bloggar på adressen www.theresesundahl.se

Therese är en underbar sångfågel som jag mötte för första gången i början av 2000 talet. Då var hon sångerska i dansbandet Sunlights som utgick från Jönköping.

Therese började sjunga i tidig ålder. Hennes största idol var Lotta Engberg. Hon ville bli som henne. Få vara ute och sjunga och spela dansmusik. Det verkade ju så roligt.

Redan som ung tonåring fick Therese vara med i den lokala revyn. Järsnäsrevyn. Det var väl där hon tog klivet fram och sjöng solo på riktigt.

När Therese var 16 år ställde hon upp i sin första talangtävling. Det var en uttagning till ”Sångmicken” vars syfte på den tiden var att plocka fram blivande dansbandssångerskor och sångare
Sedan blev det diverse olika tävlingar runt om i landet.

I början av år 2000 kom Therese i kontakt med ett dansband som hette Sunlights. Då skulle hon fylla 18 år. Nu fick hon äntligen chansen att sjunga i dansband! Under 5 år sjöng hon i Sunlights. På veckorna var det gymnasiet som gällde och på helgerna var hon ute och sjöng.

Och det var här som jag kom i kontakt med Therese via internet. Vi började snacka om dansband och sånt. Jag tror det var dansbandstidningen Får Jag Lov som hade en chat på den tiden. På den tiden gick jag en utbildning inom web nätverksteknik. Där lärde jag mig att göra hemsidor. Så för att göra en lång historia kort så började jag göra Sunlights hemsida. Jag behövde ju öva på att bygga hemsidor. All kontakt sköttes via internet. Men drömmen var så klart att få träffa Therese och Sunlights live. Och så blev det.

Jag minns att jag varit ute med min familj på semester och kom hem på eftermiddagen. Trots att vi var lite trötta svidade vi snabbt om och for upp till Fryksdalsdansen i Sunne. På den tiden var det riktigt roligt där uppe. Arrangemanget kan inte jämföras med hur det är nu. Då var dansen och dansbanden i fokus. Och många mindre band fick visa upp sig.

Jag minns att jag var lite nervös inför mötet. När vi kom fram och hade betalat in oss så kikade vi upp på viken bana de skulle spela Det visade sig vara dansbanan ”Busken” nonstop med Excess. Ja du läste rätt. Excess då med utgångsort Nyköping. Tänk om hon visste då att hon tio år senare skulle sjunga i just Excess.

Hur gick mötet då? Det gick bra. Therese kom fram och frågade lite försiktigt om jag var Markus. Ja det stämmer sa jag. Sen pratades vi en liten stund. Jag minns att hon var så stolt för mina föräldrar tyckte att de tillsammans med Excess var kvällens bästa band. Andra band spelade upp i Sunne var bland andra Rhodos, Black Jack, Wizex, Arvingarna och Loffes.

Sedan dess blev det några danskvällar med Sunlights. Jag minns att jag och min bror fick följa med dem på turné till bland annat Selma Lagerlöf i Sunne. När vi kom dit skulle vi bli bjudna på kall sallad. Men en medlem i bandet (som tyvärr inte finns med oss längre) sa till kocken att de rest långt, och ville ha ”riktig” mat. Dessutom hade de med sig två roddare som också var hungriga. Så det blev en god köttbit med klyftpotatis.

Jag minns att från hotellets sida verkande gensvaret lite svalt. Vi fick hela tiden fråga om allt. Det var egentligen ingen som verkade ha direkt ansvar för dansen. Det var ungefär som att ”jo vi ska ha dans nånstans men vi vet inte vilka vi bokat in”. Ingen affisch i hotellets reception.

Jag har även två skivor med Sunlights som de spelat in. En demo samt en singel. Singeln minns jag att de fick väldigt gott betyg för i Aftonbladet. Nedan kan du lyssna på ett smakprov på hur denna lät

Therese gillar ju liksom jag även country. Vid sidan av dansbandet Sunlights började hon sjunga med ett country-band som hette Cosmos Cowboys. De spelade på allt från privat-fester till stora country-festivaler runt om i Sverige.

2006 och 2007 deltog de i Country-SM. Jag vet att Therese tyckte det var lite ovant, helt plötsligt så sjöng hon för stående/sittande publik. Sunlights lade sedan ner sin verksamhet.

Men längtan efter att sjunga i dansband igen fanns där hela tiden. 2008 sökte Excess en ny frontfigur efter att Roger Zetterkvist slutat. Therese tyckte det lät spännande och sökte jobbet. Hon han knappt hem från audition i Nyköping förrän telefonen ringde och de sa att jobbet var hennes.
Premiären med Excess var på Skultuna Lagårn non-stop med Shake.

Sedan dess har det bara rullat på för Therese och Excess. De har vid ett flertal tillfällen besökt min hemstad Kristinehamn där de spelat på dåvarande Folkets Hus. Mycket trivsamma spelningar.

2011 vann bandet ”Härnösands Grand Prix” som var en tävling för nya band på väg upp. Vad jag kan minnas blev tävlingen inte långvarig. Tror det bara blev två tävlingar totalt.

Våren 2013 hade Bingolotto en dansbandstävling där åtta band var uttagna att medverka. Excess var ett av dem. Det gick bra för dem. De fick möjlighet att visa upp sig två gånger i TV eftersom de tog sig till semi-final. Nedan kan du se hur det såg ut när de spelade i Bingolotto

På skivfronten har Excess med Therese Sundahl spelat in en singel och en ny är på väg. Therese har nyligen varit hos Henric Sethsson och sjungit in några låtar som kommer släppas på singel framöver. Och när Henrik varit involverad i det hela så förstår vi ju alla hur bra detta kommer att bli. Allt han rör vid blir ju till hit och jag är övertygad om att detta inte kommer vara något undantag. Nyligen kunde du se Hasse och Therese i en livestream tillsammans med medlemmar från Highligts och X-plays. En mycket uppskattad livestream. Siå i väntan att nya singeln med Excess släpps så tycker jag att ni skall ta en sväng förbi www.theresesundahl.se

Blender gör ny livestream

25 apr


Blender kommer inom kort med en nu livestream. Det är satt till den 1 maj. På bandets facebooksida kan man läsa att bandet precis som alla andra band är helt avstängda från det DE älskar allra mest. Spela och underhålla er i publiken! Det börjar bli riktigt frustrerade faktiskt. Men de hälsar att de jobbar de på lite nya låtar till en ny platta.
Så gillar du Blender skall du absolut boka nu in fredag den 1 maj kl 19.00-… !!!
Bulla upp med det godaste ni kan tänka er och ta fram erat bästa danshumör!!

Snacksafton med Donnez

24 apr

Nu så har Donnez spikat datumet för nästa livestream. 28 april med start 18.00 är det som gäller.
Temat denna gång blir snacks! Så ladda upp i stugorna med era favoritsnacks och dippsåsser.
Donnez hälsar att de börjar på förmiddagen redan med motionsrunda, så vi verkligen kan götta oss på kvällen 🏃🏃‍♀️
De kommer precis som under tidigare streams spela mycket musik och berätta lite roliga anekdoter
Så skriv in datumet 28 april med start 18.00 och köp hem snacks.
Sändingen sker via bandets facebooksida

Trevlig kväll
/Donnez

Carisma bjuder på livestream

22 apr

Det fisnka bandet Carisma meddelar via sin facebooksida att de har bestämt datum för sin live-sändning. Det blir söndagen den tredje maj kl. 19.00 som de spelar live på Facebook. Det blir en lättsam kväll där de bjuder på låtar av olika slag och kanske ett och annat spelmansminne. Så lägg söndagen 3 maj på minnet så ses vi då.

CarismAa facebooksida

Rune Rudberg Band med livesänding från Gjøvik ljudstudio

22 apr

Rune Rudberg Band kommer bjuda er kära publik på livesänding från Gjøvik ljudstudio.
Rune Rudberg välkomnar alla till deras intima konsert från Gjøvik ljudstudio. De vet inte riktigt vad de ska spela. Därför önskar de att publiken kommer med sina önskningar under sändningen. Kul och lite skrämmande för bandet. Men de hoppas att det kommer bli en trevlig upplevelse tillsammans.

Läs mer på denna länken

Tore Halvorsen – Live på Karantene Scene

22 apr

På fredag är det dags för Tore Halvorsen att ge en livestreamad konsert. Tore känner nog de flesta till som före detta sångare i Ole Ivars.

The Karantene Scene är en digital konsertserie med lokala artister från Inland, live från Festivativity Bar & Scene – utan publiken.
Du kan enkelt se konserten genom att klicka på den här länken: https://youtu.be/gY9JGwAxNMI

Hela kulturindustrin i Norge lider av Korona-utbrottet som rasar. I likhet med situationen arbetar arenor, Festivitet Bar & Scene och ANTI tillsammans för att ge både lokalbefolkningen i Hamar en kulturell uopplevelse och kulturlivet i kommunen en scen att stå på. Detta i form av live-streamade digitala konserter. Sparebank1 Østlandet tillsammans med Hamar kommun och Stange kommun stöder karantänscenen.

Livestream med Tomas Fant från Finland

21 apr

I morgon blir det en livestream med Tomas Fant från Finland. Som gäst har han Anton Plogman. Så här skriver Thomas om livestreamen.

I morgon bjuder jag på Stream no. 4, tillsammans med Anton Plogman. Det är oerhört motiverande att göra detta varje vecka, många önskemål av låtar kommer in hela tiden och ca 12000 visningar per program. Man kan se streamen direkt (kl 15) eller i efterhand på min fb musikprofil Music Tomas Fant . Jag sätter också upp streamsen på min Youtube kanal som också heter Music Tomas Fant. I morgon nio nya härliga önskelåtar, allt från visa till pop

Liseberg ställer in danser på Polketten

21 apr

Just nu är nöjesparken Liseberg stängd. På grund av den rådande situationen har de beslutat att skjuta fram Lisebergs premiär. Det preliminära öppningsdatumet, som var 16 maj, är inte längre realistiskt. Nu avvaktar de tillstånd från ansvariga myndigheter för att få öppna och efter det behöver de ytterligare ett antal veckor för att starta upp och göra parken redo.
Detta påverkar även så klart danserna på Polketten. del av dansssäongen på Polketten.

Följande danser ställs in
25 april Drifters
30 april Martinez
1 maj Jive
2 maj Bennrix
8 maj, Larz Kristerz
9 maj Scotts
15 maj Mickeys
22 maj, Jannez
27 maj Trippix
29 maj, BlackJack
3 juni, Perikles
3 juni, Rent Drag
5 juni, Streaplers
10 juni, Tång & Company
12 juni, Lövgrens
17 juni. Trebello
17 juni, Sounders
19 juni, Framed
20 juni, Chiquita
24 juni, Trebello

Nytt livealbum med Orient

20 apr


I dag har vi gjort ett nedslag i Sölvesborg där vi hittar dansbandet Orion. Ska man vara noga så kommer bandet från Nogersund som är en tätort och ett mindre fiskesamhälle på Listerlandet i Mjällby socken som hör till Sölvesborgs kommun. Bandet startades 1978 och haft olika bandmedlemmar och konstellationer. Då spelades det på heltid, mycket på båtar och restauranger med blandad publik. Idag består bandet av två rutinerade musikanter som tidigare turnerat land och rike runt som både trubadurer, coverband och dansband.

Som duo har bandet spelat in tre full-cd varav den senaste är en liveproduktion innehållande tolv spår. Det är en blandning av låtar som är danspubliken gillar när de spelar upp till dans.
Lättdansad musik som man blir glad av. Shakin’ Stevens ”Oh Julie”, ”Kärlek i månljus och skugga” av Lasse Eriksson och Grethel Larnebrant, ”Rosalie” av Micke och Peder Sundahl, ”Silver” av Tommy Kaså och Marina Sundberg samt ”Himlens änglar gråter” av Stefan Brunzell och Thomas G:son är härliga danslåtar. Det låter varierat om deras liveinspelningar. De har även några härliga instrumentalare i form av ”Forever and ever” och ”Amaporla”. På det stora hela ett härligt album som jag varmt kan rekommendera om ni gillar dansant mogen dansmusik med gott sväng.

Så när allt med covid-19 kan jag varmt rekommendera ett besök på en dans med Orient. Bra lirar grabbar!

Följ bandet via deras facebooksida https://www.facebook.com/pg/Orientorkester

Releaseparty med Streaplers

18 apr

Streaplers släpper sitt nya album 25 maj och ställer till med stort releasepary där de bjuder in alla sina fans till ett livestreamat party.
Nu har alla möjlighet och vara med på fest när Streaplers släpper sitt kommande album och sänder live. In och festa loss till grabbarna och deras nya platta ”En Gång Till” på @streaplersofficella Facebook. Häng med Streaplers från kl 19:00 den 25 maj

Highligts samarbetar genom livestream

17 apr

Bandet Highligths kommer sände liv den 24 april. Denna livestream är ett samarbete mellan Highlights, restaurang Bistro och Söderköpings golfklubb.
Bandet skriver på sin facebooksida att i dessa tider är det inte läge att ställa in utan det är läge att ställa om. Därför bjuder vi in till en helkväll fylld av livemusik, quiz, tävlingar och god mat. Har du inte möjlighet att köpa Bistros fantastiska grillåda, så passa på att stötta din lokala restaurang genom att beställa take-away. Sedan kör vi en helkväll #tillsammans!

Läs mer här https://www.facebook.com/events/714624185971659/

Får jag lov att presentera lite Gott och Blandat

16 apr

Nu vill jag tipsa om en otroligt dansant och musikalisk duo som kallar sig för Gott och Blandat. Duon består av Anders Lundberg och Anders ”Otto” Hall. De har spelat i olika konstellationer i stort sett sedan de var i mopedåldern. Bland tidigare band kan Kennys, Tåbbes, Salut och Canders nämnas. Sedan korsades deras vägar och det ena gav det andra. Nu har duon funnits i snart 25 år. De spelar ofta upp till dans, mestadels i mellan och södra Sverige där de spelar på allt från privata fester till pro och trivseldanser där de är omåttligt populära.

Duon spelar gamla och nya godingar som publiken känner igen. De har även skrivit lite egna låtar genom åren, en del inspelade av andra band, vilket har varit kul. På skivfronten har de gjort två full cd som innehåller några av deras egna låtar blandat med lite covers. Duon har som en ambition att släppa en tredje platta, inom en inte alltför lång framtid.

På skivan som de valt att kalla för ”Godisbitar” ryms arton spår vilket får anses som generöst. Här får skivköparna verkligen valuta för pengarna. Det är en varierad platta med oerhört dansant material. Jag tycker att det låter mycket bra om denna duo. Snygg sång och bra producerat. Skivan är producerad av bandet själva. Som medproducent på plattan har de haft Towe Widerberg

Trevliga spår att lyssna på är bland annat ”Dig ska jag älska all min tid” av Mona Gustafson, ”Om jag säger att jag älskar din kropp” av Britt Lindeborg, ”Till en vän” av Janeth Jensen, ”Dags att börja om” av Göran Lindberg, och ”Här ifrån till evigheten” av Gunnar Bäcke, ”Happy birthday sweet sixteen” av Neil Sedaka och Howard Greenfield. Lägg där till ett svängigt Sven-Ingvars medley så förstår ni vilken fin blandning det är på plattan. Två egna låtar finns också med. ”När himlen är blå” och ”Ja du vet jag älskar dig”. Riktigt starka låtar med fina texter. På det stora hela ett mycket bra album som jag rekommenderar starkt.

Deras andra skiva har fått titeln ”Våra mest önskade låtar” och är en blandad skiva med både klassiska dansbandslåtar och visor. ”Det här är ditt land” av Mikael Wiehe, ”Blad faller tyst som tårar” av Lasse Berghagen, ”Jag väntar vid min mila” av Dan Andersson, ”Maria Terese” av Robert Broberg är några av skivans alla spår. Likt förra plattan har man varit generös med låtantalet som här uppgår till sjutton stycken. Man har även på denna plattan blandat upp det med lite sköna dansbandshits så som ”Livet”, ”Guld och gröna skogar” och ”Mitt liv tillsammans med dig”.

Sammanfattningsvis låter det mycket bra om denna trevliga duo. Och jag kan gott förstå att de drar mycket folk när de drar fram på landets dansbanor. En duo med variterat låtmaterial som jag stark rekommenderar. Jag hoppas nån gång framöver kunna möta dem på någon dansbana.

För mer information om bandet besök deras hemsida: www.gottochblandat.eu

Contiki livesänder från Sunndal kulturcenter

16 apr


Nu är det bara några få dagar kvar tills det norska bandet Contiki kommer göra en livestream från scenen på, sunndal kulturhus.
Bandet hoppas få detta streamat från både Sunndal kulturcenter Facebook-sida och från deras egen contiki Facebook-sida.

Contiki facebooksida

Eirik Johansen med husband goes live

16 apr

Den norska sidan dansbandsradioen rapporterar om att den tidigare sångaren från Gluntan, Scandinavia och under en period i Vagabond, Eirik johansen nu är tillbaka. Han kommer sjunga live på fredag. Det blir en direktsänd konsert från Trondheim. Med på sändningen blir även Micke Løvdalen, Helge Bentzen, Roar Hansen och Tore wullum.

Länk till sändingen

Åländska Conny Henrix livestreamas

16 apr

På fredan den 17 kan du se det Åländska bandet Conny Henrix live. Det är NIPÅ som står för sändingen. Nordens institut på Åland (NIPÅ) är en kulturinstitution under Nordiska ministerrådet. NIPÅs uppgift är att stärka det åländska kulturlivet, främja Ålands aktiva deltagande i nordiska samarbeten och stärka utväxlingen mellan Åland, de nordiska länderna och självstyrande områdena samt Baltikum på det allmänkulturella området.

Sä här skriver de om sändningen på sin hemsida

NIPÅ fortsätter att presentera digitala konserter som ger mening i Corona-tider. Även om vi inte kan träffas fysiskt vill vi sprida kultur och glädje ut i hemmen, och samtidigt stödja kulturutövare som annars drabbas hårt av inställda evenemang. Vi gör vårt bästa för att få en variation i musiken och artisterna.

Den här gången är det dags för en dansbandsfredag i två hela timmar med Conny Henrix! Liveinspelningen kommer att vara från Parks Bar i Mariehamn. Musik skapar glädje och vi på NIPÅ vet att det är många ”ute i stugorna” som uppskattar dansbandsmusik och som längtar efter att få dansa. Så nu är det dags att ta fram dansskorna och bjuda upp gåbben, för det blir dans online fredag 17.4!

Var? nipalive.ax
När? Fredag den 17 april, kl. 19.00 (Finsk tid)
Artist? Conny Henrix

Det är enkelt att ta del av konserten. Gå in till nipalive.ax så finns där en länk till konserten, som blir aktiv kl. 19.00 den 17.4. Dansbandsfredagen håller på i 2 x 60 minuter med en liten paus i mitten. Beräknat avslut ca. 21.20.

Efter avslutad dansbandsfredag kommer en bandad version att läggas ut i sin helhet på nipalive.ax, så att du som vill kan lyssna och dansa lite senare (eller om du har en annan tidzon). Observera gärna att det kan ta en stund före den bandade konserten ligger uppe – men sen ligger den publicerad hela helgen t.o.m. 19.4!

Om Conny Henrix

Conny Henrix är ett åländskt dansband som bildades redan 2006 av Conny Sahlin och Henrik Jansson. 2007 kompletterades bandet med Guy Ahlqvist. Bandet har spelat land och rike runt där de flesta spelningarna ändå har varit på hemmaplan inför en alltid lika entusiastisk dansant publik. Vintern 2020 gjorde Conny Henrix också en 14-dagars turné till Playa del sol, Kanarieöarna, Spanien.

Conny Henrix spelar dansanta och kramgoa låtar med influenser av bl.a Black Jack, Elvis, Fernandoz, Lasse Stefanz, Vikingarna, Matz Bladhs. Mats Bergmans med flera. Bandets målsättning är att underhålla sin publik ”från den första tonen till den sista” och har med detta skaffat sig många följare som troget följer bandet från spelning till spelning.

Conny Sahlin, gitarr och sång
Henrik Jansson, keyboard, dragspel och sång
Guy Ahlqvist, trummor och sång
Sune Eriksson, teknik

Konceptet innebär att NIPÅ står för teknik, filmning, livestream, kommunikation och ett gage till medverkande artister.

Läs mer på nipa.ax eller nipalive.ax

Dansmaran flyttar ut på nätet

15 apr

Den 25 april var det tänkt att en dansmara skulle gå av stapeln i Mjölby. Den är ju av förklarliga skäl inställd.
I stället kommer den gå av stapeln live på nätet. Så det kommer att bli Casanovas, Wahlströms, Xplays & The HubCaps ändå. Det blir 5 timmar nonstopdans mellan klockan 19.00 – 00.00
Länk till livesändningen på Facebook: https://www.facebook.com/crazydayssessions/

Live med Mickeys

14 apr

På Söndag kl 14 kommer Mickeys att sända Live i från bästa tänkbara Aspås och dess vyer. Bandet vill att ni följare skickar in frågor till dem som de tar upp i sändningen. Ni kan ge förslag på vad de ska prata om samt önska låtar..
Viktigt är att ni undertecknar med namn. Skicka era frågor/önskelåt/pratförslag till andregostatus@gmail.com

Allt sker via deras facebooksida

Vid Grillen med Donnez

14 apr

Det har varit en sådan otrolig respons efter Donnez första livestream så nu har grabbarna planerat köra en gång till med samma koncept!
Denna gång kommer de hålla till vid grillen.
Det hela startar torsdag 16/4 19:00. Som vanligt blir det musik, prat, matlagning och det kommer lite mer nyheter kring bandet.
Receptet släpper bandet någon dag innan på sin facebooksida.